O-STA

Za nove naročnike fiksnih storitev Telekoma Slovenije: vsi paketi TopTrio eno leto le 19,95 evra, vsi paketi Modri pa eno leto 49,95 evra

V okviru nove akcijske ponudbe so internet, televizija in fiksna telefonija v paketih TopTrio Telekoma Slovenije novim naročnikom na voljo le za 19,95 evra mesečno. Vsi paketi Modri, ki vključujejo internet, televizijo ter fiksno in mobilno telefonijo pa le za 49,95 evra mesečno. Navedena ponudba velja za nove naročnike fiksnih storitev, in sicer v prvem letu po sklenitvi naročniškega razmerja in vezavi za 24 mesecev.

Na ta način si lahko novi naročniki, ki se odločijo za enega izmed paketov TopTrio, v enem letu stroške komunikacijskih storitev znižajo od 10 do 39 evrov mesečno (odvisno od paketa) oz. skupno 120 do 468 evrov letno. Naročniki paketov Modri pa si lahko stroške znižajo od 10 do 27 evrov mesečno oz. skupno 120 do 324 evrov v enem letu. V primeru, da naročniki svoj paket povežejo v skupni račun z elektriko Telekoma Slovenije, le-to en mesec do zneska porabe 40 evrov uporabljajo brezplačno. Navedena akcijska ponudba velja do 15. novembra letos. Namesto za popust pri mesečni naročnini pa se lahko naročniki odločijo tudi za 50 % popust pri nakupu izbranega izdelka v ponudbi Telekoma Slovenije po redni ceni.

Novi naročniki bodo torej ne glede na to, ali bodo izbrali paket Modri Net, Modri ali pa Modri Plus, ki vključujejo vse najsodobnejše komunikacijske storitve, prvo leto zanj plačevali le 49,95 evra mesečno. Enotna cena velja tudi za pakete, ki vključujejo trojček storitev - internet, televizijo in fiksno telefonijo, le da je zanje enotna cena v prvem letu le 19,95 evra mesečno.

Obstoječi naročniki paketov Modri in TopTrio, ki se bodo vezali za 24 mesecev, kot ugodnost prejmejo 10 evrov popusta na mesečno naročnino paketa za prvih 12 mesecev ali pa se lahko odločijo, da izkoristijo 40 % popust pri nakupu izbranega izdelka po redni ceni v ponudbi Telekoma Slovenije.

Pri tem je tako novim kot obstoječim naročnikom navedenih paketov, ki se odločijo za akcijsko ponudbo, svoje komunikacijske storitve pa v enoten račun povežejo z elektriko Telekoma Slovenije, le-ta v vrednosti do 40 evrov en mesec na voljo brezplačno.

Vse navedene cene vključujejo DDV.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si.