O-STA

Telekom Slovenije prenovil ponudbo mobilnih paketov: novi paketi vključujejo še več prenosa podatkov v državah z EU-tarifo, pa tudi 120 minut za klice iz Slovenije v države EU-območja

Ljubljana, 4. september - Telekom Slovenije je s septembrom prenovil ponudbo mobilnih paketov. Tako je uvedel tri nove pakete z imenom Dostopni, ki vključujejo do 60 GB prenosa podatkov, nekatere pakete preimenoval, v druge pa naročnikom za enako ceno vključil dodatne storitve. Vsi mobilni paketi Dostopni poleg neomejenih klicev in sporočil ter velike količine prenosa podatkov, ki je brez dodatnih stroškov na voljo tako v Sloveniji kot v državah območja z EU-tarifo, vsebujejo tudi 120 minut za klice iz Slovenije v države EU-območja in hitri prenos podatkov LTE/4G s hitrostmi 150/50 Mbit/s. Pakete si lahko z izbiro Druge številke deli od dva do pet uporabnikov.

Paket EU Vključeni, ki je med naročniki Telekoma Slovenije zelo priljubljen, so v Telekomu Slovenije preimenovali v paket Dostopni A. Paket Dostopni A vključuje enake storitve kot dosedanji paket EU Vključeni, in sicer 20 GB prenosa podatkov, ki jih lahko naročnik brez dodatnih stroškov porabi v Sloveniji ali v državah območja z EU-tarifo, neomejene klice in sporočila ter 120 minut za klice iz Slovenije v države EU-območja. V paket, katerega mesečna naročnina ostaja 21,95 evra, je vključen hitri prenos podatkov LTE/4G s hitrostmi 150/50 Mbit/s. Paket si z izbiro Druge številke lahko delita do dva uporabnika.

Povsem nov je paket Dostopni B, ki vključuje 40 GB prenosa podatkov, od katerih lahko naročnik do 20 GB brez dodatnih stroškov porabi v državah območja z EU-tarifo. Ob tem paket vključuje tudi neomejene klice in sporočila ter 120 minut za klice iz Slovenije v države EU-območja. Paket vključuje hitri prenos podatkov LTE/4G s hitrostmi 150/50 Mbit/s, mesečna naročnina paketa pa je 31,95 evra. Paket si z izbiro Druge številke lahko delijo do trije uporabniki.

V Telekomu Slovenije so dosedanji paket Brezskrbni C preimenovali v paket Dostopni C ter ga nadgradili tako, da lahko naročniki odslej v državah območja z EU-tarifo brez dodatnih stroškov porabijo več kot dvakrat več prenosa podatkov kot doslej. Paket skupno vključuje 60 GB prenosa podatkov, od 1. septembra dalje pa lahko naročniki brez dodatnih stroškov v območju držav z EU-tarifo prenesejo do 20 GB (doslej 8,93 GB). Poleg tega so v paket vključeni še neomejeni klici in sporočila ter 120 minut za klice iz Slovenije v države EU-območja. Mesečna naročnina paketa ostaja nespremenjena, in sicer 41,95 evra. V paket je vključen hitri prenos podatkov LTE 4G s hitrostmi 150/50 Mbit/s. Paket si z izbiro Druge številke lahko deli do pet uporabnikov.

Naročniško razmerje na pakete Dostopni A, Dostopni B in Dostopni C lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, in sicer tako zasebni kot poslovni uporabniki.

Vse navedene cene vključujejo DDV.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si.