O-STA

SZJ Mestne občine Velenje - Dogodki ob občinskem prazniku bogatijo tudi ta teden

Dogodki ob občinskem prazniku bogatijo tudi ta teden

Velenje, 11. september 2017 - Tudi v tem tednu bomo pripravili kar nekaj dogodkov ob prazniku Mestne občine Velenje, ki ga sicer praznujemo 20. septembra.

V sredo, 13. septembra, vas ob 18. uri vabimo na odprtje podhoda Pošta, ki smo ga prenovili to poletje. V njem smo postavili 18 razstavnih vitrin, za vsebino v njih pa bo skrbel Muzej Velenje. Obiskovalce na odprtju bo nagovoril župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič.

V četrtek, 14. septembra, pripravljamo ob 18. uri v amfiteatru na velenjski promenadi zabaven večer - Zaplešimo skupaj s Plesno-rekreativnim studiem Mdance in Plesnim studiem N.

V petek, 15. septembra, bomo ob 11. uri skupaj z Muzejem Velenje in Inštitutom ERICo Velenje odprli razstavo v Galeriji na prostem (pešpot pri Pošti Velenje) z naslovom Ob trideseti obletnici okoljskega shoda na Titovem trgu. V primeru dežja bomo dogodek izvedli v sejni dvorani Mestne občine Velenje. Razstava v Galeriji na prostem bo na ogled do aprila naslednje leto.


Ob 20. uri pa vas ponovno vabimo v amfiteater na velenjski promenadi na koncert Lare Jankovič (v primeru slabega vremena ali prenizkih temperaturah bo koncert v veliki dvorani Doma kulture Velenje).

V soboto, 16. septembra, dopoldan pa bo veselo na Titovem trgu, saj bo tu potekala tradicionalna prireditev Velenje se predstavi, ki jo organiziramo skupaj s Športno zvezo Velenje. Predstavili se bodo športna in kulturna društva ter izobraževalne institucije, organizirali bomo tudi Tek očkov.

Vsi dogodki so brezplačni.

Prijazno vabljeni! Praznujte z nami!

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

Mestna občina Velenje