O-STA

Madison Realty Capital dal gradbeno posojilo v višini 297 milijonov dolarjev podjetju Fortis Property Group za gradnjo River Parka v Cobble Hillu v Brooklynu

MRC s posojilom za dokončanje večnamenske nepremičnine iz treh zgradb s 172 luksuznimi stanovanjskimi enotami na lokaciji bivše bolnišnice Long Island College Hospital

NEW YORK - (BUSINESS WIRE) - Madison Realty Capital (MRC) je izdal gradbeno posojilo v višini 297 milijonov evrov za gradnjo River Parka, večnamenske nepremičnine iz treh zgradb na Cobble Hillu v Brooklynu, ki obsega približno 30.000 kvadratnih metrov in vključuje 172 luksuznih stanovanjskih enot, 6.200 kvadratnih metrov skupnih opremljenih prostorov in 328 parkirnih mest. MRC, institucionalno podprto investicijsko podjetje, ki se ukvarja z lastniškimi in dolžniškimi naložbami srednjega cenovnega razreda, je dal posojilo za projekt, ki ga Fortis Property Group, večkratni posojilojemalec MRC, trenutno vodi na treh dotikajočih se gradbiščih, ki so bila nekoč kampus bolnišnice Long Island College Hospital (LICH).

"Izjemno se veselimo ponovnega sodelovanja s podjetjem Fortis pri dokončanju teh treh zgradb na Cobble Hillu," je rekel Josh Zegen, soustanovitelj in direktor MRC. "Prepričani smo, da bosta omejeni produkt na trgu Cobble Hill/Brooklyn Heights skupaj z izjemnim produktom, ki ga bo zagotovil Fortis, ustvarila izjemen projekt za Brooklyn."

"MRC še naprej zagotavlja vse storitve na enem mestu na nepremičninskem finančnem trgu," dodaja Zegen. "Prepričani smo, da ponujamo učinkovitejši proces posojanja, ki temelji na razumevanju potreb vlagateljev in našem poglobljenem poznavanju New Yorka na mikro-tržni ravni. Fortisu smo v tem primeru že izdali posojilo za prvo fazo nakupa lokacije in pripravljalna dela in veseli nas, da ostajamo v poslu kot posojilodajalec za ta projekt visokega profila."

"Veselimo se nadaljevanja gradnje našega čudovitega projekta River Park," je rekel Jonathan Landau, direktor podjetja Fortis Property Group. "Sodelovanje z Joshem Zegenom in MRC nam je omogočilo, da dosežemo odlično spodbudo za konkurenčno ceno pri tem prelomnem razvojnem projektu. River Park 1, 2 in 5 se bodo zasidrali v novo četrt Brooklyn Waterfront District in bodo Cobble Hillu prinesli novo raven luksuznega bivanja."

Fortis se je leta 2015 dogovoril za nakup 18 zgradb, ki so del bivšega kampusa LICH, za 240 milijonov dolarjev skozi proces zbiranja ponudb, ki ga je vodil prodajalec, State University of New York. Fortis je financiral nakup lokacije in pripravljalna dela s premostitvenim posojilom v višini 107,25 milijona dolarjev, ki ga je izdal MRC. Novo posojilo MRC se bo uporabilo za vračilo predhodnega premostitvnega posojila in dokončanje gradnje treh luksuznih stanovanjskih zgradb, vključno z obalnim stolpom na 350 Hicks Street ("1 River Park"); visokega stanovanjskega stolpa na 95 Pacific Street ("2 River Park"); in kontekstualne stanovanjske zgradbe na 349 Henry Street/112 Pacific Street ("5 River Park").

O Madison Realty Capital (MRC)

Madison Realty Capital je investicijska družba za nepremičnine s sedežem v New Yorku, ki se ukvarja z lastniškimi in dolžniškimi naložbami srednjega cenovnega razreda. Od ustanovitve leta 2004 je MRC investiral v skoraj 6 milijard dolarjev vredne investicije na področju večstanovanjskih, trgovinskih, poslovnih, industrijskih in hotelskih stavb.

O Fortis Property Group

Fortis Property Group, LLC je investicijska, upravljavska in razvojna družba, ki je kupila, razvila in upravljala več kot 5 milijard dolarjev vrednih stanovanjskih, pisarniških, večdružinskih in industrijskih nepremičnin, predvsem v mestnih območjih New Yorka, Bostona in Dallasa.

Izvirna različica je na voljo na businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20170913006567/en/

Kontakti

Great Ink Communications
Tom Nolan, 212-741-2977
tom@greatink.com
ali
Eric Waters, 212-741-2977
eric.waters@greatink.com

Vir: Madison Realty Capital