O-STA

SZJ Mestne občine Velenje - Sprejem odličnih velenjskih karateistov

Velenje, 10. oktober 2017 - Župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič bo v četrtek, 12. oktobra, ob 12. uri v protokolarni sobi Mestne občine Velenje
(Titov trg 1, 2. nadstropje) sprejel velenjske karateiste.

Sprejema se bodo udeležili mladi karateisti Karate kluba Velenje Nik Borovnik, Kaja Česko, Maša Kenda, Tia Jakob Kukovič in Domen Borovnik, njihovi trenerki Jasmina Džafič in Natalija Anastazija Kenda, predsednik Karate kluba Velenje Matjaž Cesar in starši karateistov. Sprejema bi se udeležila tudi zelo uspešna karateista Pia Cesar in Sebastjan Kauzar, vendar sta v teh dneh na zaključnih reprezentančnih pripravah v Podčetrtku za nastop na 10. mladinskem svetovnem prvenstvu v karateju za kadete, mladince in mlajše člane U21, ki bo potekalo konec oktobra na Tenerifu.

Nik Borovnik je na letošnjem 22. balkanskem prvenstvu za otroke v Turčiji osvojil srebrno medaljo v športnih borbah do 45 kilogramov, na lanskem 17. balkanskem prvenstvu za kadete, mladince in U21 v Sarajevu pa je Sebastjan Kauzar osvojil tretje mesto v kata timu s svojima reprezentančnima kolegoma Janom in Borom Hartlom iz Karate kluba Kozjansko in Obsotelje.

Na sprejem prijazno vabimo tudi predstavnike medijev.