O-STA

Madžarsko železniško podjetje GYSEV Zrt. (Raaber Bahn) in NetBid GmbH Avstrija sta napovedali obsežno sodelovanje v Budimpešti

Osrednji steber sodelovanja je najem NetBida za ponovno trženje rabljenih vagonov in vlakov v procesu delne prenove voznega parka podjetja GYSEV. "S tem skupnim pristopom podjetji krepita koncept mednarodnih strokovnih storitev ponovnega trženja. Na primer z razvojem novih trgov prek tesnega sodelovanja delegacij za trgovanje in ministrstev za trgovanje," pravi Andreas Weinberger, direktor podjetja NetBid GmbH. "Storitve NetBida in prizadevanja za ekonomično modernizacijo našega voznega parka so idealni za najem zunanjega izvajalca storitev ponovnega trženja. Pričakujemo, da bomo s tem sodelovanjem ustvarili nove izzive in priložnosti za mednarodna železniška podjetja, ki želijo dvigniti svoje standarde za razumno ceno," pravita glavni izvršni direktor Szilárd Kövesdi in namestnik glavnega izvršnega direktorja v GYSEV Zrt Csaba UNGVÁRI.

GYSEV Zrt (http://www.gysev.hu)

Raaberbahn oz. GySEV je avstrijsko-madžarsko železniško podjetje s sedežem v Šopronu na Madžarskem. Gre za skupno podjetje države Madžarske (65,7%), Avstrije (28,2%) in podjetja STRABAG SE (6,1%). V madžarščini se imenuje Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút (GySEV), v nemščini pa se je do leta 2008 imenovalo Raab-Oedenburg-Ebenfurther Eisenbahn (RoeEE), potem pa se je preimenovalo v Raaberbahn.

NetBid AG; NetBid GmbH (http://www.netbid.com)

NetBid AG je industrijska avkcijska hiša s sedežem v Hamburgu in podružnicami na Bavarskem in v Baden-Württembergu kot tudi štirimi mednarodnimi podružnicami v Avstriji, Sloveniji, Španiji, Švici, Južni Koreji ter na Češkem, Poljskem in Madžarskem. NetBid je bila ustanovljena kot skupina podjetij in leta 1999 je nastala NetBid Industrie-Auktionen AG. Podjetje skrbi za ustvarjanje mednarodnih cenitev premičnin kot tudi za ponovno trženje prevoznih enot, strojev in sistemov prek spletnih dražb, tradicionalnih dražb kot tudi neposredne prodaje.

Kontakt:

NetBid GmbH
Andreas Weinberger
+4318906670-401
weinberger@netbid.com