O-STA

LEGO® Education v predšolske učilnice prinaša STEAM Learning

Novi LEGO® Education STEAM Park spodbuja naravno radovednost predšolskih otrok za znanost, tehnologijo, gradbeništvo, umetnost in matematiko s pomočjo neskončne raznovrstnosti, ustvarjalnosti in učenja skozi igro

BILLUND, Denmark--(BUSINESS WIRE)-- LEGO® Education je danes najavil svojo novo učno rešitev, STEAM Park, ki je zasnovana za spodbujanje naravne radovednosti predšolskih otrok za znanost, tehnologijo, gradbeništvo, umetnost in matematiko (STEAM). Otroci v skupinah po šest s kockami LEGO DUPLO® gradijo zabaviščni park s tobogani in atrakcijami, ki jim pomagajo odkriti orodja in rampe, eksperimentirati in pridobiti samozavest s poskusi in napakami.

"Z veseljem vam ponujamo našo novo rešitev LEGO Education STEAM Park v času, ko je za otroke bolj kot kdaj koli prej pomembno, da odkrijejo, kaj je mogoče doseči s pomočjo znanosti, tehnologije, gradbeništva, umetnosti in matematike," je povedal Esben Stærk Jørgensen, predsednik LEGO Education. "STEAM Park otrokom pomaga pri učenju formativnih spretnosti za 21. stoletje, ki vključujejo reševanje težav, sodelovanje, ustvarjalnost in kritično razmišljanje in so potrebne za uspeh na vseh področjih skozi njihovo celotno izobraževanje. Prav tako vemo, da bodo delovna mesta STEAM samo v naslednjem desetletju predvidoma rasla skoraj dvakrat hitreje kot drugi delovni sektorji, zato bo raziskovanje teh spretnosti danes otroke pripravilo na delovna mesta jutri."

Novi sklop vključuje LEGO Education STEAM Park Učiteljski priročnik, ki vsebuje osem učnih ur STEAM, ustvarjenih na podlagi najnovejših raziskav o STEAM v zgodnjem učenju in smernic za znanost, matematiko in tehnologijo nacionalnega združenja za izobraževanje otrok. Pinterest stran LEGO Education prav tako nudi zbirko ustvarjalnih in razigranih predšolskih dejavnosti STEAM.

LEGO Education STEAM Park bo danes in v naslednjih tednih na voljo po vsem svetu. Obiščite LEGOEducation.com/preschool ali stopite v stik s svojim lokalnim ponudnikom LEGO Education.

O LEGO Education

LEGO Education ponuja razigrane učne izkušnje in rešitve, ki temeljijo na sistemu kock, materialov, ki so pomembni za učne programe, ter fizičnih in digitalnih virov LEGO za malo, osnovno, srednjo šolo in pošolsko obdobje. Rešitve in sredstva iz LEGO Education vsakemu učencu omogočijo, da uspe, saj ga spodbujajo, da postane dejaven, sodelujoč učenec, izboljša spretnosti za prihodnje izzive in vzpostavi pozitivno miselnost v odnosu do učenja. Več na LEGOeducation.com.

LEGO, logotip LEGO in DUPLO so blagovne znamke /in ali avtorske pravice skupine LEGO. ©2017 Skupina LEGO. Vse pravice pridržane.

LEGO, the LEGO logo and DUPLO are trademarks /and or copyrights of the LEGO Group. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Kontakt
LEGO Education
Kari Sherrodd, +1 860-835-6510
kari.sherrodd@lego.com