O-STA

Michael Phelps je postal uradni svetovni ambasador Crystal Lagoons

· Najuspešnejši plavalec vseh časov v sodelovanje s Crystal Lagoons, vodilnim podjetjem na področju vodnih inovacij

· Podjetje razvija strateški načrt za kristalno čiste urbane lagune

[Pripis k sliki: Michael Phelps je postal uradni svetovni ambasador Crystal Lagoons. (Foto: Business Wire)]

15. november

MIAMI, ZDA--(BUSINESS WIRE)-Voda ni edini skupni element zmagovitega plavalca Michaela Phelpsa in multi-nacionalnega podjetja na področju vodnih inovacij Crystal Lagoons.

Najboljši plavalec vseh časov, Michael Phelps, se je povezal s Crystal Lagoons, vodilnim podjetjem na področju vodnih inovacij

Tvitni

Podjetje Crystal Lagoons je v sredo, 15. novembra, vstopilo v strateško zavezništvo z najuspešnejšim plavalcem vseh časov, Michaelom Phelpsom. Povezuje ju skupni cilj, da bi plavanje in druge vodne športe približala skupnostim po vsem svetu s pomočjo vodilne tehnologije Crystal Lagoons, ki povsem vsakdanje pokrajine spreminja v veličastne kristalno čiste lagune.

Fernando Fischmann, ustanovitelj Crystal Lagoons, je dejal, da "nam je v veliko čast, da se nam pridružuje tako velik športnik, kot je Michael Phelps, ki je pripravljen vložiti svoj čas v sodelovanje z našim podjetjem. Verjamemo, da bodo kristalno čiste lagune pomagale ponesti plavanje in druge vodne športe v 21. stoletje. Ob obilici vodnih športov pa kristalno čiste lagune ustvarjajo tudi vključujoče okolje za družabne in prostočasne dejavnosti v veličastnem, tropskem okolju."

Koncept kristalno čistih lagun je bil dobro sprejet in podjetje trenutno aktivno sodeluje pri več kot 600 projektih v različnih fazah razvoja in pogajanj po vsem svetu. Poleg tega pa Crystal Lagoons razvija tudi model javno dostopnih projektov v več državah, vključno z ZDA, Tajsko, Avstralijo, Turčijo in Čilom.

O Crystal Lagoons

Crystal Lagoons je multinacionalno podjetje, katerega sedež v ZDA se nahaja v Miamiju. Podjetje je razvilo inovativen koncept in tehnologijo, ki je patentirana v 190 državah po vsem svetu in omogoča postavitev in vzdrževanje kristalno čistih vodnih teles neomejene velikosti z nizkimi stroški. Čudovita turkizna voda podjetja Crystal Lagoons je revolucionarna ne le za trg z nepremičninami ampak tudi za proizvodnjo energije in vodo. Tehnologija se lahko uporablja za ustvarjanje idiličnih plaž na lokacijah, kjer je to nepredstavljivo ali med drugim tudi za industrijske rešitve za hladilne sisteme zaprtega tipa pri termoelektrarnah in podatkovnih centrih. Za več informacij, prosimo, obiščite www.crystal-lagoons.com, YouTube in nam sledite na LinkedIn.

Kontakti

Quórum Comunicaciones
Ignacio Rivera, +56-2-22291886
info@quorumcomunicaciones.cl