O-STA

Praznično vzdušje polni Europark

Europark ni znan samo po številnih in kakovostnih prodajalnah, temveč tudi po pestrem dogajanju, ki predvsem v predprazničnem času ponudi prav posebno nakupovalno izkušnjo. Prihajajoči vikend bo odprl sezono prazničnega vzdušja in nakupovanja ter oznanil približujoč čas zimskih radosti na snegu.

Najbolj čaroben čas v letu

Sezona predprazničnih nakupov se bo z božično-novoletnim sejmom odprla že v petek, 24. novembra. Sejem tradicionalno ponuja raznolike izdelke butičnih proizvajalcev, med katerimi boste gotovo dobili navdih za obdarovanje. Zraven običajne darilne ponudbe bodo stojnice letos ponudile tudi izdelke priznanih slovenskih oblikovalcev, ki jih le redko najdemo na policah nakupovalnih središč. Med različnimi izdelki bodo tako tudi torbice in nahrbtniki oblikovalke Teje Jeglič, čudovite ročno izdelane otroške mokasinke Little Lambo, leseni modni dodatki Moi in unikatna kolekcija oblačil Minibini. Manjkalo pa ne bo niti naravne butično izdelane kozmetike Rajsko in drugih očarljivih izdelkov. S tem želi Europark podpreti slovensko kreativnost in podjetnost ter mladim podjetjem pomagati do prepoznavnosti njihovih izjemnih izdelkov. Prijetno nakupovanje s številnimi ugodnostmi in dogodki pa se bo za obiskovalce Europarka nadaljevalo še ves december, ki bo poln prazničnega utripa.

Veliki popusti črnega petka

Božično-novoletni sejem pa ni edini odličen razlog, da v petek obiščete Europark. Obeta se namreč črni petek oz. Black Friday. Tradicionalno ta običaj prihaja iz Združenih držav Amerike in obeležuje dan po znamenitem zahvalnem dnevu, ki odpira sezono prazničnega nakupovanja po ugodnejših cenah. Običaj se je razširil v številne države sveta, kjer prodajalne na ta petek ponudijo udarne popuste. Tako bodo tudi v Europarku 24. novembra ponudili cel dan izjemnih popustov in posebnih akcij. Obiskovalci bodo lahko v 120 prodajalnah in lokalih nakupovali kar do 30 % ugodneje. Zakaj ne bi tudi vi božičnih daril kupili že novembra?

Sejem za ljubitelje zimskih športov

Dnevi se krajšajo, noči postajajo vse hladnejše, čas pobeljenih strmin in s tem zimskih športov pa se nam nevzdržno približuje. S tem namenom bosta Europark in prodajalna Hervis tudi letos organizirala sejem zimske športne opreme, ki bo zagotovo zadovoljil vsakega navdušenca nad zimskimi športi. Sejem, ki bo v Europarku potekal 25. in 26. novembra, bo ponudil tako rabljeno kot novo opremo, s katero se boste lahko na smučarske strmine podali dobro pripravljeni. Poleg tega, da sejem obiskovalcem ponuja tako prodajo kot nakup rabljene zimske športne opreme, nudi Hervis v času sejma v svoji prodajalni številne popuste - 15 % na izdelek po izbiri, 25 % popust boste lahko dobili na smuči in 50 % na 2. kos tekstila ali obutve − po ugodnih sejemskih cenah pa bo na voljo tudi servisiranje opreme. Poskrbljeno bo seveda tudi za vse tiste, ki jih razen nakupa opreme zanima ponudba zimskih športnih aktivnosti v Mariboru in njegovi okolici. Lokalni ponudniki bodo namreč obiskovalcem predstavili, kje in kako lahko kupljene smuči, sanke ali snowboarde najbolje preizkusijo na belih strminah.