O-STA

Glasbeno in ustvarjalno obarvan teden v Europarku

December se bliža z veliko hitrostjo in z njim tudi čas, ko poskrbimo za praznično dekoracijo svojega doma. Je tudi čas obdarovanja, zato je vsakršna ideja, s čim presenetiti svoje najdražje, zelo dobrodošla. V Europarku boste zagotovo dobili navdih za obdarovanje, saj vse do konca decembra še vedno poteka tradicionalni božično-novoletni sejem, poleg tega pa si boste lahko v petek kar sami izdelali adventni venček in v soboto uživali v glasbi mladih saksofonistov.

Ustvarjanje adventnih venčkov

Prazničnega časa so zagotovo najbolj veseli otroci, ki vsako leto komaj čakajo na krašenje novoletne jelke in ustvarjanje drugih okraskov, s katerimi lahko v svojem domu pričarate pravo decembrsko vzdušje. Zakaj ne bi letos vaše mize krasil adventni venček, ki ga je izdelal vaš malček? V petek, 1. 12., ob 17. uri bodo lahko obiskovalci Europarka s svojimi najmlajšimi ob pomoči prijaznega osebja Cvetličarne Larisa izdelali svoj unikaten adventni venček in ga okrasili po lastnem okusu. Tako bodo lahko v nedeljo že prižgali prvo svečko, ki naznanja, da nas do božiča ločijo samo še trije tedni, ki pa bodo v Europarku zapolnjeni s pestrim dogajanjem.

V ritmih glasbe saksofonskega orkestra SOS-junior

Lep uvod v decembrski čas so tudi božično-novoletne pesmi, ki nas napolnijo z energijo in v nas vzbudijo prav posebna čustva. Da bo nakupovanje v Europarku še bolj prijetno, bodo v soboto, 2. 12., ob 13. uri poskrbeli mladi glasbeniki mladinskega saksofonskega orkestra SOS-junior, pod taktirko umetniškega vodje društva Leva Pupisa. Obeta se torej lepa priložnost, da si sobotni nakupovalni popoldan obarvate v ritmih glasbe mladih nadarjenih saksofonistov in uživate v prazničnem vzdušju.