O-STA

Telekom Slovenije je odprl prenovljen prodajni center v Postojni

Ljubljana, 1. decembra - Telekom Slovenije je na Ulici 1. maja 1 v središču Postojne odprl popolnoma prenovljen Telekomov center. Sodobno opremljeni prodajni prostori tako omogočajo še bolj enostaven pregled celovite ponudbe Telekoma Slovenije, ki zajema mobilne in fiksne storitve ter najsodobnejše naprave in pakete za zasebno in poslovno rabo. Za vse, ki bodo Telekomov center Postojna obiskali do 9. decembra, so v Telekomu Slovenije pripravili 20-odstotni popust za nakup dodatne opreme. Pri nakupu in izbiri najoptimalnejšega paketa bodo uporabnikom pomagali strokovno usposobljeni svetovalci.

"V prenovljenih, sodobnih in bolj preglednih prostorih bo odslej obisk našega prodajnega centra uporabnikom še bolj prijazen. Tako si lahko obiskovalci ogledajo želene mobitele, se seznanijo z našo ponudbo internetnega dostopa, sodobne televizije in telefonije ter storitve za dom sklenejo z naročilom elektrike. V našem prodajnem centru je sicer največ zanimanja za napredne mobitele po dostopnih cenah, televizijah in prenosnikih. Ker pa ima vsak posameznik svoje želje in zahteve, bomo vsem obiskovalcem z veseljem priskočili na pomoč z dodatnimi informacijami in nasveti pri izbiri. Potrudili se bomo, da bomo skupaj našli najprimernejši paket ali napravo, tako da bo vsak uporabnik od nas odšel zadovoljen," je ob otvoritvi prenovljenih prostorov izpostavila Sabina Mekinda, vodja Telekomovega centra Postojna.

Telekom Slovenije nudi pestro ponudbo mobilnih in fiksnih storitev ter celostnih IKT-rešitev, ponudba pa je prilagojena potrebam za osebno uporabo, dom in poslovanje. Obenem zagotavlja tudi bogat nabor mobitelov, tabličnih računalnikov, prenosnikov, televizorjev in drugih izdelkov za priročno in enostavno komunikacijo. Med 1. in 9. decembrom je obiskovalcem Telekomovega centra Postojna ob nakupu dodatne opreme na voljo poseben popust v višini 20 %, ob tem pa lahko še ves december izbirajo v bogati ponudbi paketov in izdelkov v novoletni akcijski ponudbi za vso družino. Pri tem so jim v pomoč prijazni in strokovni svetovalci.

Telekomov center Postojna je odprt vsak delovni dan od ponedeljka do petka med 8. in 19. uro ter ob sobotah med 8. uro in 12.30. Za informacije lahko uporabniki pokličejo na številki 05 701 30 00 ali 041 700 213.