O-STA

L'Officiel in skupina GEM zagnala sklad L'Officiel, edinstven in prelomen pristop k investiranju

PARIZ & NEW YORK - (BUSINESS WIRE) - L'Officiel (v lasti skupine Jalou Media Group) in skupina GEM Group (New York) z zadovoljstvom sporočata, da sta zagnala 50 milijonov ameriških dolarjev vreden investicijski sklad L'Officiel Fund z namenom promocije novih blagovnih znamk in razvijanja njihovega povezovanja s potrošniki z luksuznim življenjskim stilom.

Zagon sklada L'Officiel Fund je druga faza partnerstva, ki sta ga Jalou Media Group in GEM Group začela oktobra letos, ko sta skupaj ustanovila družbo L'Officiel USA Inc, ki vključuje tako digitalno platformo lofficielusa.com-ki je v živo stekla konec oktobra-kot L'Officiel USA, štirinajstdnevno tiskano izdajo, ki bo na prodajnih mestih na voljo v začetku marca 2018.

USTVARJANJE VREDNOSTI ZA PODJETJA V SEKTORJU ŽIVLJENJSKIH STILOV V RAZVOJU

Sklad bo sodeloval z novimi blagovnimi znamkami, ki razumejo vrednost ciljno usmerjenega trženja, vendar nimajo kapitala za dostop do prvovrstnih oglaševalskih kanalov, tako da jim bo zagotovil investicijski kapital za namene njihovega trženja. Poleg tega bo L'Officiel izbranim znamkam omogočil prednostni dostop do L'Officielove globalne mreže digitalnih in tiskanih založniških sredstev v 70 državah. Znamke bodo lahko izkoristile L'Officielove tiskane in digitalne oglaševalske kampanje in trženjske storitve z dodano vrednostjo, med drugim vsebine z blagovno znamko, video produkcijo, aktivacijo v družabnih medijih, ustvarjanje dogodkov in eksperimentalno trženje.

EDINSTVEN IN PRELOMEN INVESTICIJSKI SKLAD

"Z našim edinstvenim pristopom k ustvarjanju dogodkov-od prelomnih metod pripovedovanja zgodb do naše centralizirane globalne digitalne platforme-lahko Skladovim blagovnim znamkam zagotovimo nova in bolj dinamična sredstva in jim tako omogočimo, da presežejo tradicionalne medijske modele in postanejo inovatorji na tem področju," je dejal glavni izvršni direktor skupine Jalou Media Group Benjamin Eymere.

Kot je poudaril upravni direktor sklada L'Officiel Fund Anthony Romano, je "namen Sklada tem novim blagovnim znamkam zagotoviti orodja, ki jih potrebujejo za vzdrževanje rasti. Znamkam želimo omogočiti prava sredstva, ki jim bodo pomagala uspeti na konkurenčnem globalnem trgu." Sklad bo prednostno ciljal na globalna podjetja, ki kotirajo na borzi, obenem pa bo 25% svojega kapitala namenil tudi zasebnim podjetjem.

L'OFFICIELOVA MREŽA V ŠTEVILKAH
5615M2M500K
Naslovov, ki so distribuirani v 30 državahGlobalno občinstvoTiskanih revij vsak mesec v 17 jezikihModnih arhivov od leta 1921

O SKUPINI GEM

Global Emerging Markets (GEM) investira v hitro rastoče in globalne trge že več kot 20 let s 375 posli v 70 državah. L'Officiel USA je nova kapitalska investicija, del nedavne medijske razvojne strategije GEMa, iz podružnice v Beverly Hillsu.

O L'OFFICIELU

Vodilna francoska izdaja, ki je v lasti skupine Jalou Media Group, je znana po tem, da se osredotoča na visoko modo in luksuzni življenjski slog. Na voljo je v več kot 80 državah in je starosta francoskih ženskih modnih revij. L'Officiel prinaša francoski duh elegance in največjih talentov visoke mode že skoraj sto let. Tako je sedaj ultimativni stilski medij, ki ženskam svetuje, kako naj se oblečejo, in neposredno podpira prodajne aktivnosti mednarodnih modnih in luksuznih blagovnih znamk, ki se pojavljajo v reviji. Na podlagi svoje osnovne drže pri izbiri sloga ima L'Officiel dinamično strategijo razvoja v tujini z mednarodno mrežo tujih izdaj revij L'Officiel, L'Officiel Hommes, L'Officiel Art in drugih satelitov znamke, ki jih pod licenco izdajajo lokalni izdajatelji, lokalna mešana podjetja ali neposredno skupina Jalou Media Group.

O SKUPINI JALOU MEDIA GROUP

Jalou Media Group je medijska skupina v družinski lasti s sedežem v mednarodni modni prestolnici Parizu s tradicijo skoraj sto let. Skupini predseduje Marie-Jose Jalou in je v stoodstotni lasti družine Jalou. Z 10 revijami (L'Officiel, L'Officiel Hommes, L'Officiel Art, L'Officiel Voyage, La Revue des Montres, Jalouse, L'Officiel 1000 Modèles, L'Officiel Shopping, L'Officiel 1000 Modèles Design, L'Officiel Médecine in Chirurgie Esthetique) in patentirano tehnologijo lofficiel.com je Jalou Media Group prisotna v več kot 80 državah z več kot 44 lastnimi mednarodnimi izdajami in predstavlja pozitivno rešitev v evoluciji stabilne medijske industrije.

Izvorna verzija besedila je na voljo na businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20171207006046/en/

Kontakti

GEM GROUP
Podružnice v New Yorku & LA
Anthony Romano
aromano@gemny.com
Tel: (212) 582-3400

Vir: GEM Group