O-STA

Veseli december v Europarku

Prazniki se približujejo z neverjetno hitrostjo, prav tako pa se stopnjuje tudi čarobno praznično vzdušje, ki ga je mogoče čutiti na vsakem koraku. Poleg številnih prazničnih popustov in pestre izbire, so v Europarku ponovno poskrbeli, da se bodo njihovi obiskovalci ob nakupovanju tudi prav prijetno zabavali. Otroci bodo še posebej navdušeni nad prihodom Božička, celotna družina pa bo uživala ob prijetnem glasbenem nastopu, ki jim bo popestril sobotno dopoldne.

Otroci v pričakovanju Božička

Najmlajši se bodo brez dvoma najbolj razveselili prihoda Božička in njegovih palčkov, ki bodo Europark obiskali v petek, 15. 12., ob 17. uri. V zabavni predstavi bosta palčka Bolfenk in Lenko Božičku pomagala tako, da bosta s posebnim aparatom "pridnometrom" merila pridnost otrok. Vas zanima, kako jima bo to uspelo? Pridružite se palčkoma in Božičku, ki bo po predstavi otroke tudi obdaril in se z njimi fotografiral.

Glasbena poslastica za vso družino

V soboto, 16. 12., dopoldan bodo lahko obiskovalci ob nakupovanju uživali še v prijetnih melodijah priredb modernih in starejših najpopularnejših hitov. Zasedba petih vokalistov - Groove Enough - ne uporablja instrumentov, pač pa glasbeno spremljavo ustvari kar z vokali. To, da znanim uspešnicam pop-rock in country glasbe še posebno mladostno svežino in igrivost. Prijetna glasba vas bo vsekakor napolnila z energijo in vam še polepšala veseli december.