O-STA

Plesno obarvan teden v prazničnem Europarku

Veseli december je v polnem zamahu, vsi pa smo počasi že v pričakovanju božiča, ki je že skoraj pred vrati. Tudi v najbolj priljubljenem štajerskem nakupovalnem središču je moč čutiti pravo praznično vzdušje, ki razveseljuje tamkajšnje obiskovalce in jim popestri nakupovalno izkušnjo. S čim obdariti naše najdražje, je zdaj eno glavnih vprašanj, ki nam rojijo po glavi. V Europarku boste zagotovo našli veliko idej za darila, saj poleg številnih prodajaln z raznovrstno ponudbo, vse do 31. 12. poteka božično-novoletni sejem. Vsa tam kupljena darila pa vam do 24. 12. še brezplačno zavijejo.

Božična plesna zgodba

December je mesec veselja in druženja, kjer ne manjkata niti glasba in ples. Vsi pa proti koncu že nestrpno pričakujemo božič. Plesalci Plesne šole Pingi bodo obiskovalcem Europarka v prazničnem decembru podarili svojo plesno zgodbo V pričakovanju božiča. V torek, 19. 12., ob 17. uri si boste lahko na osrednjem prireditvenem prostoru ogledali zgodbo, prikazano skozi različne plesne zvrsti - od otroških plesov, hiphopa, show danca do standardnih in latinsko-ameriških plesov. Plesalci vas bodo s svojo energijo popeljali v brezčasnost.

Po navdih za obdarovanje na božično-novoletni sejem

Še vse do 31. 12. lahko navdih za obdarovanje dobite na tradicionalnem božično-novoletnem sejmu, ki ponuja raznolike izdelke butičnih proizvajalcev. Zraven običajne darilne ponudbe stojnice letos ponujajo tudi izdelke priznanih slovenskih oblikovalcev, ki jih le redko najdemo na policah nakupovalnih središč. Med različnimi izdelki lahko najdete torbice in nahrbtnike oblikovalke Teje Jeglič, čudovite ročno izdelane otroške mokasinke Little Lambo, lesene modne dodatke Moi in unikatno kolekcijo oblačil Minibini. Izbirate pa lahko tudi med naravnimi butičnimi izdelki kozmetike Rajsko in drugimi očarljivimi izdelki. S tem želi Europark podpreti slovensko kreativnost in podjetnost ter mladim podjetjem pomagati do prepoznavnosti njihovih izjemnih izdelkov.