O-STA

VABILO OB KAVI - pridružite se raziskovalni ekskurziji našega mladega raziskovalca Timoteja Turk Dermastie po Kostariki - z branjem njegovih blogov

Pozdravljeni,

Tokrat pošiljam prijetno povabilo za h kavi - potujte z našim mladim raziskovalcem Timotejem Turk Dermastio po Kostariki - z branjem njegovih blogov, ki jih bomo sproti objavljali oz. dopolnjevali na povezavi - http://www.nib.si/aktualno/novice/1118-fotoreportaza-raziskovalno-dopustovalnega-potovanja-po-kostariki .

Timotej se je skupaj z dr. Marino Dermastio udeležil strokovne ekskurzije, ki jo organizira dr. Tom Turk z Oddelka za biologijo UL, v sodelovanju z Oddelkom za tropske študije Univerze na Dunaju, za študente zadnjih letnikov prve stopnje in študentov magistrskih programov Oddelka za biologijo. Skozi njegove sproščene, duhovite, barvite in slikovite, a hkrati strokovne zapise boste v besedi in sliki spoznavali skrivnosti, lepote in posebnosti tropskih ekosistemov s poudarkom na nižinskem deževnem gozdu, kjer ima Univerza na Dunaju terensko postajo.

Kot je svoje prvo javljanje zaključil Timotej: "Dan popoln, se že veselimo naslednjega". Mi tudi!

Lep pozdrav,

Helena Končar

__________________________________________________

Helena Končar

Samostojna strokovna sodelavka za organizacijo in poslovanje ter odnose z javnostmi

Independent Professional Associate - Organisation and Business Operations, Public Relations

Nacionalni inštitut za biologijo / National Institute of Biology
Skupne službe / Corporate Services

Večna pot 111, SI-1000 Ljubljana, Slovenia

Phone: + 386 (0)59 232 702

Mobile: + 386 (30) 922 770

Fax: + 386 (0)59 232 715
E-mail: helena.koncar@nib.si