O-STA

Scott Gregory novi direktor Hogan Assessments

Chamorro-Premuzic zapušča podjetje konec februarja

TULSA, Okla.--(BUSINESS WIRE)-- Podjetje Hogan Assessment Systems, Inc. je v ponedeljek sporočilo, da bo Scott Gregory prevzel funkcijo glavnega izvršnega direktorja, nov položaj pa bo prevzel s 1. marcem 2018. Trenutni glavni izvršni direktor Tomas Chamorro-Premuzic je odstopil in bo podjetje zapustil 28. februarja 2018.

Sporočilo za javnost vključuje multimedijske vsebine. Celotno sporočilo je na voljo tukaj: http://www.businesswire.com/news/home/20180129005751/en/

"Tomasova nenehna podpora poslovanju je bila odlična," je dejal Robert Hogan, ustanovitelj in predsednik podjetja. "Ostal bo dober prijatelj in dragoceni član razširjene družine Hogan. Je pomemben miselni vodja, s katerim želimo sodelovati glede prihodnjih raziskav, predstavitev in projektov," je dejal Hogan. "Hvaležni smo za njegov velik prispevek k poslovanju in mu želimo veliko uspeha v prihodnje."

Gregory, ki je doktoriral pod mentorstvom Roberta in Joyce Hogan na Univerzi v Tulsi, je bil med prvimi zaposlenimi v podjetju. Ima bogate izkušnje na področju sodelovanja s svetovnimi podjetji, med drugim je bil 12 let podpredsednik oddelka za talente in organizacijski razvoj v podjetju Pentair. Bil je tudi svetovalec korporacij Personnel Decisions International in MDA Leadership Consulting, ki je partner podjetja Hogan. Poučeval pa je tudi organizacijsko psihologijo na kolidžih Macalester College in St. Olaf College. Gregory se je ponovno pridružil Hoganu leta 2013, tri leta kasneje pa je bil povišan v partnerja in podpredsednika za svetovanje in začel voditi Hoganove domače in mednarodne svetovalne ekipe. V vsej svoji karieri je svetoval polovici podjetij s seznama stotih največjih korporacij v ZDA Fortune 100, ter intenzivno delal na področju ocenjevanja osebnosti v Severni in Južni Ameriki, Avstraliji, Aziji in Evropi.

"Scott ima izjemne predispozicije za položaj glavnega izvršnega direktorja v Hoganu," je dejal Hogan. "Globoko razume vse tipe organizacij, ki jim služi Hogan, podrobno pozna naša ocenjevanja in raziskave že od začetkov podjetja, ko je delal z nami ter pooseblja raven kakovosti in storitev strankam, po katerih slovimo. Zaradi njegovega prispevka k poslovanju, zavzetosti za Hogan in predanosti nenehnemu izboljševanju je očitna izbira za prihodnost Hogana."

O Hogan Assessments

Hogan Assessments je svetovno vodilno podjetje na področju obsežnega, raziskovalno usmerjenega ocenjevanja osebnosti in svetovanja. Na podlagi desetletij znanstvenih dognanj Hogan pomaga podjetjem dramatično znižati fluktuacijo in zvišati produktivnost zaradi zaposlovanja pravih ljudi, razvijanja ključnih talentov in ocenjevanja vodstvenega potenciala.

Hoganove ocene so na voljo v 57 državah in 46 jezikih, uporablja pa jih več kot 70% podjetij s seznama Fortune 500. Za več informacij obiščite www.hoganassessments.com.

Sporočilo za javnost v izvirniku si oglejte na businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20180129005751/en/

Kontakt:

Hogan Assessments
Blake Loepp, 918-978-6475
bloepp@hoganassessments.com

Vir: Hogan Assessments

Multimedijske vsebine

Video: Scott Gregory predstavljen kot novi glavni izvršni direktor Hogan Assessments