O-STA

Telekom Slovenije prenovil ponudbo fiksnih paketov

Ljubljana, 5. februarja - V Telekomu Slovenije so prenovili ponudbo fiksnih paketov, tako da je odslej v vseh paketih, ki vsebujejo internet, televizijo in telefonijo, na voljo možnost Ogleda nazaj za 7 dni, višje so hitrosti internetnega dostopa, v pakete pa je vključenih še več minut pogovorov v vsa slovenska fiksna omrežja.

V okviru olimpijske akcijske ponudbe so internet, televizija in fiksna telefonija v prenovljenih paketih Trio novim naročnikom prvo leto na voljo po enotni ceni 19,99 evra mesečno. Prenovljeni so tudi paketi Modri. Tako je novi paket Modri Svet, ki vključuje mobilne storitve (neomejeni klici in sporočila ter 20 GB prenosa podatkov, od tega 7560 MB v državah z EU-tarifo), internet s hitrostmi do 100 Mbit/s, programsko shemo Mega HD z več kot 250 programi ter 1000 minut telefonije v slovenska omrežja, po akcijski ceni do 21. marca novim naročnikom ob vezavi za 24 mesecev prvo leto na voljo za 49,99 evra mesečno. Pod enakimi pogoji je novim naročnikom prvo leto na voljo tudi paket Modri Net.

Naročniki novih paketov, dosedanjih paketov TopTrio in paketov Modri se lahko ob vezavi za 24 mesecev namesto za nižjo mesečno naročnino odločijo za 40-odstotni popust pri nakupu izbranega televizorja, računalnika, tablice ali mobitela ali pa naročijo programsko opcijo HBO po akcijski ceni 3,99 evra, ki velja za čas vezave. Če ob tem komunikacijske storitve povežejo v skupen račun z elektriko Telekoma Slovenije, lahko izkoristijo en mesec brezplačne elektrike v vrednosti do 40 evrov. Navedena ponudba velja do 21. marca 2018.

Novi paketi Trio, ki vključujejo internet, televizijo in telefonijo, prinašajo poenostavljeno in še bolj pregledno ponudbo naročniških paketov.

Paket Trio A vključuje internet s prenosnimi hitrostmi do 10 Mbit/s, osnovno programsko shemo z več kot 110 programi in 200 minut pogovorov v vsa fiksna slovenska omrežja. Redna cena paketa je 39,99 evra; pri tem imajo uporabniki, ki za mobilne in fiksne storitve Telekoma Slovenije naročijo skupni račun, še 2 evra popusta pri mesečni naročnini.

Paket Trio B vključuje internet s prenosnimi hitrostmi do 50 Mbit/s, programsko shemo Mini z več kot 135 programi ter 400 minut pogovorov v vsa fiksna slovenska omrežja. Redna cena paketa je 45,99 evra, z uporabo skupnega računa uporabniki prejmejo 2 evra popusta pri mesečni naročnini.

Paket Trio C vključuje internet s prenosnimi hitrostmi do 100 Mbit/s, programsko shemo Standard z več kot 245 programi in možnostjo brezplačne nadgradnje na shemo Mega HD ter 1000 minut pogovorov v vsa fiksna slovenska omrežja. Redna cena paketa je 55,99 evra, z uporabo skupnega računa pa uporabniki prejmejo 4 evre popusta pri mesečni naročnini.

Paketi TopTrio Brezžični, TopTrio Enostavni, TopSolo, TopSolo TV in TopSolo Brezžični se preimenujejo v pakete Trio Brezžični, Trio Enostavni, Solo, Solo TV, Solo Brezžični.

Novi paket Modri Svet vključuje mobilne storitve (neomejene klice in sporočila ter 20 GB prenosa podatkov, od tega 7560 MB v državah z EU-tarifo), internet s prenosnimi hitrostmi do 100 Mbit/s, programsko shemo Mega HD z več kot 245 programi ter 1000 minut telefonije v vsa fiksna slovenska omrežja. Redna cena paketa je 69,99 evra.

Paket Modri Net vključuje mobilne storitve v enakem obsegu kot paket Modri Svet, internet s prenosnimi hitrostmi do 100 Mbit/s in osnovno programsko shemo z več kot 110 programi. Je optimalna izbira za vse, ki ne potrebujejo obsežne programske sheme, temveč želijo predvsem zanesljiv in hiter internet. Redna cena paketa je 57,99 evra.

Novi in obstoječi naročniki, ki ob vezavi za 24 mesecev naročijo še elektriko Telekoma Slovenije, imajo na voljo tudi popust za elektriko in popust v višini 10 evrov na mesečno naročnino fiksnega paketa za prvih 12 mesecev; če storitve povežejo v skupni račun, pa popust znaša 11 evrov mesečno (ta možnost se izključuje z ugodnostjo en mesec brezplačne elektrike).

Na ta način si lahko naročniki, ki se odločijo za vezavo enega izmed novih paketov Trio, v prvem letu stroške komunikacijskih storitev znižajo od 10 do 36 evrov mesečno oz. skupno od 120 do 432 evrov letno (odvisno od paketa in izbrane ugodnosti). Naročniki paketov Modri Svet in Modri Net pa lahko v prvem letu prihranijo 10 do 20 evrov mesečno oz. skupno 120 do 240 evrov.

Paketa Modri in Modri Plus ostajata v redni ponudbi. Za obstoječe naročnike paketov TopTrio se ob tem nič ne spremeni.

Vse navedene cene vključujejo DDV.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si.