O-STA

Airspan in Sprint nagrajena za največji preboj v mobilni tehnologiji na GLOMO 2018

BARCELONA, Španija - (BUSINESS WIRE) - Airspan in Sprint s ponosom sporočata, da sta bila izbrana za dobitnika nagrade za največji preboj v mobilni tehnologiji (Best Mobile Technology Breakthrough award) zaradi prebojne in uspešne množične uporabe prvega popolnoma brezžičnega notranjega dostopovnega vozlišča Magic Box, ki je bilo oblikovano posebej za izboljšanje učinkovitosti omrežja, hitrejši prenos podatkov in izboljšanje uporabniške izkušnje.

"Navdušeni smo, da so organizacija GSMA in sodniki prepoznali naš inovativni Magic Box v kategoriji z izjemno konkurenco, ki je vključevala nekatera največja podjetja na svetu," je dejal Robert Kingsley, direktor razvoja dostopovnih vozlič in WiFi-ja v Sprintu. "Zaradi preproste namestitve in vgrajene inteligence Magic Box uporabnikom vsakodnevno izboljšuje omrežno izkušnjo."

"Naše partnerstvo s Sprintom udejanja dolgo obljubljeni zmožnosti dostopovnih vozlišč, da izboljšajo učinkovitost omrežij in ugodno razširijo doseg in zmogljivost omrežja," je dejal Eric Stonestrom, glavni izvršni direktor podjetja Airspan Networks. "Magic Box končno ponuja odgovor na zahteve po samonamestitveni, nizkocenovni in visoko zmogljivi rešitvi težav z dosegom omrežja."

Nagrada za največji preboj v mobilni tehnologiji (Best Mobile Technology Breakthrough award) izpostavlja prispevek mobilnih operaterjev, izdelovalcev in dobaviteljev k povečanju uporabe mobilnih storitev, razširitvi uporabniške izkušnje in pomoči pri razširjanju poslovnih priložnosti.

Ta zelo široka kategorija vključuje komponente, mikroprocesorje, spominske enote, integrirana vezja, zaslone, avdio sisteme, baterije, operacijske sisteme in vmesnike za namensko programiranje, če naštejemo samo nekatere; pozornost pa namenja celo dizajnu in standardizirani obliki. Prepoznava izjemno raznolikost globalnega mobilnega ekosistema ter nadaljuje z inovativnostjo in dodajanjem novih dimenzij uporabniški izkušnji. Sprint in Airspan sta počaščena, da ste med prejemniki nagrad GLOMO 2018.

Izvirno sporočilo za javnost je na voljo na businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20180227006808/en/

Kontakt:

Airspan.com
Damiano Coletti, 01895 467100
mediarelations@airspan.com

Vir: Airspan