O-STA

V Europarku je vrata odprla težko pričakovana prodajalna Pandora

Danes je v Europarku svoja vrata odprla svetovno znana prodajalna PANDORA. Predvsem obiskovalke so že nestrpno pričakovale odprtje prodajalne, ki ponuja bogat nabor ročno dokončanega sodobnega nakita po dostopnih cenah. Na odprtju je bila tudi Simona Mandl, Europarkova center managerka, ki je ob tem povedala: "PANDORA nakit odlikujejo sodobni dizajn, visokokakovostni materiali in dostopne cene. Prav zato sem vesela, da lahko te svetovne trende ponudimo tudi obiskovalcem našega nakupovalnega središča. Prihaja čas porok ter različnih obdarovanj in prepričana sem, da bodo obiskovalci v PANDORI našli popolno darilo ali nakit za nepozaben poročni dan."


Za popoln videz ali skrbno izbrano darilo

V sveže odprti prodajalni PANDORA vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri nakita za še bolj dovršen videz ali popolno darilo. PANDORA nakit navdihuje ženske, da poudarijo svojo edinstvenost in izrazijo svoj osebni stil. Spada med bolj priljubljena darila, ki so primerna za najrazličnejše življenjske priložnosti; rojstvo otroka, rojstni dan ali poroko, lahko pa nakit preprosto podarite za še bolj uglajen poslovni videz. PANDORA nakit se prodaja v več kot 100 državah sveta, na šestih kontinentih, na več kot 7.800 prodajnih mestih in v več kot 2.400 konceptualnih trgovinah. V PANDORI vam bodo z veseljem svetovali pri oblikovanju popolnega poročnega videza tudi v času Europarkovega poročnega sejma, ki bo potekal 30. in 31. marca.

Na Europarkov poročni sejem po navdih za nepozaben poročni dan

Europarkov poročni sejem bo tudi letos prava priložnost za načrtovanje pravljične poroke. V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije se zavedajo, da je lahko načrtovanje enega najpomembnejših dogodkov v življenju zapleteno in stresno. Prav zato tudi letos vse bodoče mladoporočence vabijo na poročni sejem. Na njem se bodo predstavili najrazličnejši ponudniki storitev, ki vedno poskrbijo za nepozaben poročni dan. Obiskovalci bodo zagotovo dobili veliko idej, s katerimi se bo tako njim kot svatom poročni dan zapisal med enega lepših spominov.

SES Spar European Shopping Centers

Europark Maribor upravlja družba SES Spar European Shopping Centers. Družba je upravitelj okoli 30 lokacij nakupovalnih središč na območju srednje, južne in vzhodne Evrope in je vodilno podjetje na področju upravljanja nakupovalnih središč v Avstriji in Sloveniji. Skupna površina vseh prostorov, ki jih ponuja v zakup, znaša 801.000 kvadratnih metrov. Na lokacijah nakupovalnih središč SES so zakupniki v letu 2017 dosegli 2,88 milijard evrov bruto prihodkov od prodaje. Družba SES kot poslovno storitev ponuja tudi potrebno strokovno znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradenj, oddaje nakupovalnih površin v zakup ter upravljanja nakupovalnih objektov in središč. Nakupovalna središča družbe SES so bila že večkrat nagrajena z državnimi in mednarodnimi priznanji na področju arhitekture in oblikovanja, trajnostnega razvoja, prometnega načrtovanja in inovativnega trženja. Družba SES deluje v okviru skupine SPAR Österreich. Več informacij: www.europark.si in www.ses-european.com

Dodatne informacije:

Europark

Petra Romih, vodja marketinga
Tel.: 02 320 82 22
e-pošta: petra.romih@europark.si

IPPR

Petra Črnivec, odnosi z javnostmi
Gsm: 040 165 054
e-pošta: petra.crnivec@ippr.si

Dodatne informacije o Spar European Shopping Centers SES:

Verena Wegscheider
Public Relations
SES Spar European Shopping Centers GmbH
Söllheimer Straße 4, 5020 Salzburg
Verena Wegscheider@ses-european.com
Tel. 0043 662 4471 7110, Mobil: 0043 664 2650 450