O-STA

Borza kriptovalut za vzpostavitev prve nacionalne borze veriženja blokov, registrirane pri ameriški Komisiji za vrednostne papirje in borzo

Digitalno gibanje proti prevaram in za lažji dostop samostojnih podjetnikov in malih podjetij do delniškega kapitala

WASHINGTON--(BUSINESS WIRE)-- Samo-regulirana, popolnoma transparentna, kodno regulirana državna borza veriženja blokov, registrirana pri ameriški Komisiji za vrednostne papirje (SEC). To je vizija ekipe podjetja CryptoSecurities® Exchange LLC.

Sporočilo za javnost vključuje multimedijske vsebine. Celotno sporočilo je na voljo na: https://www.businesswire.com/news/home/20180325005001/en/

V samo nekaj kratkih mesecih so se pri SEC registrirali kot iz regulacije D izvzeta ponudba in pri ameriškem uradu za preprečevanje pranja denarja FinCEN kot registrirano podjetje za denarne storitve, v Washingtonu so si pridobili lobistično podjetje za doseganje partnerstva z ameriško vlado, najeli mednarodno podjetje s področja davčnega prava, da bi si zagotovili skladnost s pravili Davčne uprave ZDA, in so v postopku ustanavljanja svojega političnega odbora SuperPac, ki bo zastopal njihove interese v ameriškem kongresu.

Kakšna je razlika med trenutnimi borzami za trgovanje z vrednostnimi papirji in borzo veriženja blokov? Dostopnost, stroški, hitrost in transparentnost.

Trenutno $1.7 bilijonski trg podjetij, ki kotirajo na borzi izven organiziranega trga vrednostnih papirjev, namenoma ne želi kotirati na eni izmed velikih tradicionalnih borz. Zakaj? Zaradi pretiranih stroškov. Borzni posredniki, klirinške hiše, pravni skrbniki in sama borza vsi hočejo delež od vsake transakcije. Celo plemeniti borzni posredniki, kot je Robinhood, investitorjem ne dovolijo izogibanje proviziji klirinške hiše, borzni proviziji in prastaremu 3-5-dnevnemu čakanju na izravnavo obveznosti. Da bi bilo vse skupaj še bolj obremenjujoče, so spodrsljaji z Wall Streeta pripeljale do pretirane regulacije vrednostnih papirjev, ki samostojnim podjetnikom in zagonskim podjetjem nehote preprečujejo dostop do javnega kapitala. Podjetniki so se bili prisiljeni zateči k predprodaji konceptualnih izdelkov, da bi se izognili zbiranju sredstev na spletnih straneh kot so Kickstarter in GoFundMe. Strani, kot je StartEngine, niso uspele razviti svojega polnega potenciala, ker je naložbena baza platform takšnega tipa strogo omejena izključno na akreditirane investitorje, torej posameznike, ki letno zaslužijo več kot 200.000 dolarjev ali imajo poleg svojega domovanja še imetje vredno več kot milijon dolarjev. To pomeni, da je izključena skoraj celotna splošna javnost in da platforma ne dovoljuje vlaganja množic.

Rešitev je borza kriptovalut CryptoSecurities Exchange (CSX). CSX bo nacionalna borza vrednostnih papirjev, registrirana pri SEC-u. Deluje v skladu z novim zakonom o kriptovalutah ameriške zvezne države Delaware, ki dovoljuje digitalizacijo delnic in njihov elektronski prenos prek registra distribuiranih delničarjev v zasebno omrežje veriženja blokov in si prizadeva za digitalizacijo registrov delničarjev vsakega ameriškega podjetja, ki kotira na borzi izven organiziranega trga vrednostnih papirjev, brez kakršnih koli stroškov.

In kar je še pomembneje, CSX bo sodelovala z nekdanjimi regulatorji SEC-a in forenzičnimi revizorji, da bi zgradila mrežo, ki bo imela v svojem temeljnem okviru vse obstoječe zakone in regulativo s področja vrednostnih papirjev. Z vključitvijo naših veljavnih zakonov v mrežo, bo njeno delovanje avtomatično v skladu z zakoni.

Kaj to pomeni? Samostojni podjetniki in zagonska podjetja več ne potrebujejo posvetovanj s pravnimi strokovnjaki za vrednostne papirje. Borzni posredniki bodo postali preteklost. Klirinške hiše ne bodo več potrebne. Pravni skrbniki ne bodo več potrebni. Spletna trgovalna platforma CSX bo investitorje povezala neposredno s podjetniki, malimi podjetji in drugimi podjetji v ZDA. Samo-regulirana, popolnoma transparentna, kodno regulirana državna borza veriženja blokov za Main Street ne samo za Wall Street.

Prosimo, obiščite našo spletno stran na www.CryptoSecurities.Exchange, če želite izvedeti več.

Borza CryptoSecurities Exchange bo prva na svetu popolnoma transparentna, kodno regulirana državna borza veriženja blokov, registrirana pri ameriški Komisiji za vrednostne papirje (SEC).



Za dodatne informacije pišite Dr. Castru na elektronski naslov J.Castro@CryptoSecurities.Exchange v času uradnih ur.

Sporočilo za javnost v izvirniku je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180325005001/en/

Kontakti:

CryptoSecurities Exchange, LLC
Dr. John Anthony Castro, +1-844-627-9786
J.Castro@CryptoSecurities.Exchange


Vir: CryptoSecurities Exchange, LLC


Multimedijske vsebine:

Video: Borza CryptoSecurities Exchange | Demokratičen in enostaven dostop do javnega kapitala


Logotip