O-STA

V Europark prihaja pomočnica velikonočnega zajca

V četrtek, 29. marca 2018, prihaja v Europark pomočnica velikonočnega zajca. Ob 17.00 bodo obiskovalci spoznali sovico Uhico, ki je zajčku priskočila na pomoč. Vendar tokrat pomoč potrebuje tudi sama. Zakaj?

Bilo je namreč tik pred veliko nočjo, ko je sovica Uhica slišala, da ima velikonočni zajec z barvanjem in raznašanjem jajc toliko dela, da že nekaj noči sploh ni zatisnil oči. In v trenutku se je odločila, da mu bo priskočila na pomoč. A pomagati velikonočnemu zajcu ni tako preprosto, še posebej, če si sova in bediš takrat, ko vsi drugi zlezejo v posteljo. Če potem nagajajo še oblaki, ki noč za nočjo zakrivajo luno, pa se stvari tako zapletejo, da Uhica potrebuje pomoč otrok. Ji boste pomagali tudi vi? Prijazno vabljeni v 1. nadstropje.

Po predstavi v izvedbi Gledališča Pravljičarna lepo vabljeni tudi na ustvarjalnico.

SES Spar European Shopping Centers

Europark Maribor upravlja družba SES Spar European Shopping Centers. Družba je upravitelj okoli 30 lokacij nakupovalnih središč na območju srednje, južne in vzhodne Evrope in je vodilno podjetje na področju upravljanja nakupovalnih središč v Avstriji in Sloveniji. Skupna površina vseh prostorov, ki jih ponuja v zakup, znaša 801.000 kvadratnih metrov. Na lokacijah nakupovalnih središč SES so zakupniki v letu 2017 dosegli 2,88 milijard evrov bruto prihodkov od prodaje. Družba SES kot poslovno storitev ponuja tudi potrebno strokovno znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradenj, oddaje nakupovalnih površin v zakup ter upravljanja nakupovalnih objektov in središč. Nakupovalna središča družbe SES so bila že večkrat nagrajena z državnimi in mednarodnimi priznanji na področju arhitekture in oblikovanja, trajnostnega razvoja, prometnega načrtovanja in inovativnega trženja. Družba SES deluje v okviru skupine SPAR Österreich. Več informacij: www.europark.si in www.ses-european.com

Dodatne informacije:

Europark

Petra Romih, vodja marketinga

Tel.: 02 320 82 22

e-pošta: petra.romih@europark.si

IPPR

Petra Črnivec, odnosi z javnostmi
Gsm: 040 165 054
e-pošta: petra.crnivec@ippr.si

Dodatne informacije o Spar European Shopping Centers SES:

Verena Wegscheider
Public Relations
SES Spar European Shopping Centers GmbH
Söllheimer Straße 4, 5020 Salzburg
Verena Wegscheider@ses-european.com
Tel. 0043 662 4471 7110, Mobil: 0043 664 2650 450