O-STA

Synology C2 Backup je sedaj na voljo uporabnikom po vsem svetu

Ljubljana - 29. marec 2018 - Synology Inc. je objavil, da je Synology C2 Backup od sedaj na voljo uporabnikom po vsem svetu. Oblačna storitev varnostnega kopiranja shranjenih podatkov na strežnikih NAS Synology je bila prvotno namenjena rastočim potrebam evropskih uporabnikov. Glede na dobre izkušnje evropskih uporabnikov pa se je Synology odločil razširiti zmogljivosti in storitev varnostnega kopiranja ponuditi tudi uporabnikom po vsem svetu.

C2 Backup je v šestih mesecih od zagona beležil stalno rast. Podatkovni center v Frankfuru se je po zaslugi vse večje priljubljenosti storitve in povpraševanja po hrambenem prostoru izdatno razširil. Veliko stopnjo zadovoljstva uporabnikov potrjuje visok odstotek podaljšanja naročnin, saj je kar 96% novih uporabnikov po pretečenem brezplačnem poskusnem obdobju obdržalo naročnino. Uspeh na evropskem trgu dokazuje, da je storitev dobro optimizirana in stroškovno učinkovita, zato je upravičeno pričakovati, da bo rešitev koristila tudi uporabnikom zunaj Evrope.

"Prilagodljivost, ki se kaže v majhnih ovirah ob začetku uporabe in velikih možnostih skalabilnega povečevanja hrambenega prostora, predstavlja ključno gonilo rasti tega trga. Povpraševanje po varovanju podatkov na oddaljenih lokacijah se povečuje, zato smo prejeli številne zahteve iz regij zunaj EMEA, da bi razširili našo ponudbo storitveC2 Backup tudi na druge regije,"je izjavil Jia-Yu Liu, direktor skupine za razvoj aplikacij pri Synology Inc. " Z zadovoljstvom sporočamo, da lahko od sedaj enako brezhibno varnostno izkušnjo, zasnovano posebej za strežnike NAS Synology, izkusijo tudi uporabniki po celem svetu."

Synology C2 Backup ponuja, glede na želje uporabnikov, dve obliki najema:

  • Plan I ponuja osnovne storitve, ki vključujejo:
    • Dnevno varnostno kopiranje in običajno politiko hrambe.
    • Do 11 verzij varnostnih kopij v zadnjih 30 dneh.
    • Prilagodljivo izbiro kapacitete hrambe s 100 GB, 300 GB ali 1 TB.
  • Plan II je naprednejši, z več storitvami:
    • Prilagodljiv urnik varnostnega kopiranja.
    • Prilagodljiva politika izdelave varnostnih kopij in hrambe.
    • Deduplikacija podatkov za optimizirano uporabo hrambe.
    • Terabajti hrambenega prostora.

Za nove naročnike Synology C2 Backup ponuja 30-dnevno brezplačno poizkusno obdobje za testiranje vseh lastnosti storitve.

Če potrebujete večje količine hrambenega prostora, nas kontaktirajte na naslovu https://www.synology.com/form/inquiry/product.

Za več informacij obiščite spletno stran Synology C2 Backup na naslovu: https://c2.synology.com/backup.

###

O podjetju Synology Inc.

Synology učinkovito izrablja prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij, s čimer podjetjem in domačim uporabnikom omogoča zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s podjetjem Synology že od leta 2009 ter skrbi za distribucijo, promocijo in tehnično podporo Synology NAS strežnikov v Sloveniji. Poleg tega pa je Xenon forte dolgoletni partner podjetja Kyocera Document Solutions, ki je proizvajalec tiskalniških naprav in ponudnik rešitev za upravljanje z dokumenti. Xenon forte s Kyocero sodeluje že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Synology in Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Leskoškova 11, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si