O-STA

Podpis sporazuma za sodelovanje pri pripravi projekta plavajočih hotelskih namestitev ob Velenjskem jezeru

Jutri, 4. aprila, bomo ob 10. 30 v protokolarni sobi Mestne občine Velenje (2. nadstropje; Titov trg 1, Velenje) pripravili podpis tripartitnega sporazuma o sodelovanju med Mestno občino Velenje, ki jo zastopa župan Bojan Kontič, podjetjem MC Public Affairs Ltd, ki ga zastopa Mihael Cigler, in podjetjem Planet Matters Ltd, ki ga zastopa Kent Leslie Walwin. S podpisom bodo stranke potrdile skupni interes po sodelovanju za pripravo projekta plavajočih hotelskih namestitev, stanovanjskih apartmajev in morebitnih drugih objektov po idejni zasnovi ob Velenjskem jezeru.

Velenje se s številnimi turističnimi produkti in atrakcijami uspešno postavlja na domači in mednarodni turistični zemljevid. Velenjski jezeri predstavljata enega izmed temeljev turistične ponudbe v Velenju. Ker smo v Mestni občini Velenje prepoznali potrebo po nadaljnjem razvoju tega območja, pripravljamo z lokalnimi in mednarodnimi partnerji nov razvojni projekt. S sodelovanjem bomo razvili inovativne plavajoče hotelske kapacitete, ki bodo dopolnjevale nastanitveno ponudbo in nudile edinstveno doživetje ob Velenjskem jezeru, v neposredni bližini prepoznavne Velenjske plaže. Gre za prvi tovrsten projekt hotelskih namestitev na jezeru v Sloveniji.

Po podpisu bodo podpisniki na voljo tudi za izjave.

Ob 11. uri, takoj po podpisu sporazuma, bomo pripravili že napovedano novinarsko konferenco Kako strokovnjake navdušiti, da bodo življenjske cilje uresničili v SAŠA regiji?

Prijazno vabljeni, da se udeležite podpisa sporazuma in novinarske konference!

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje