O-STA

Takuya Marubayashi je novi predsednik Kyocera Document Solutions EMEA


Ljubljana, 5. april 2018: Korporacija KYOCERA Document Solutions, eno od vodilnih podjetij na področju upravljanja z dokumenti, je sporočila, da je prvega aprila Takuya Marubayashi postal novi predsednik organizacije zadolžene za področje Evrope, Bližnjega vzhoda in Afrike. Pod novim vodstvom bo korporacija še naprej zagotavljala podporo s kakovostnimi izdelki in storitvami kupcem, lokalnim predstavništvom, mednarodnim partnerjem in svojim zaposlenim. Poseben izziv novega predsednika bo nadaljevanje digitalnega preoblikovanja podjetja, kot tudi prizadevanja za utrditev položaja med vodilnimi ponudniki dokumentnih rešitev.

Novi predsednik Kyocera Document Solutions Europe B.V., s sedežem v Hoofddorpu na Nizozemskem, je s podjetjem tesno povezan, saj je v Kyoceri začel delati že leta 1999 v oddelku za prodajo tiskalnikov. Na svojem potovanju znotraj skupine je Takuya Marubayashi razvijal kariero tako v korporaciji Kyocera, kot tudi v hčerinski družbi Kyocera Document Solution na podroćjih EMEA in Azije. Pred imenovanjem je deloval kot predsednik korporacije Kyocera Mita Kitajska (danes Document Solutions Kitajska) in obenem opravljal pomembno delo kot višji generalni direktor oddelka za korporativno prodajo v družbi KYOCERA Document Solutions Incorporated, s sedežem v Osaki na Japonskem.

Takuya Marubayashi se vrača v Evropo, kjer bo prevzel vodenje od sedanjega predsednika Takahira Sata in nadaljeval utrjevanje položaja regije EMEA, ki v celotnem poslovanju korporacije Kyocera Document Solutions zaseda pomembno mesto.

TakuyaMarubayashi je ob imenovanju poudaril : "Imenovanje na položaj predsednika Kyocera Document Solutions EMEA sprejemam kot veliko čast in obenem odgovornost, ki jo jemljem skrajno resno. Nahajamo se sredi transformacije in prepričan sem, da imamo prave ljudi z znanjem in izkušnjami, s katerimi bomo dosegli zastavljene strateške cilje in ohranili Kyocerin vodilni položaj. Naši sodelavci in partnerstva so ključnega pomena za našo družbo in na teh odnosih nameravam graditi. Pričakujejo lahko najboljšo možno podporo, znanje in izdelke s področja dokumentnih rešitev."

Naloge za doseganje teh ciljev so v podjetju jasne in organizacija bo nadaljevala z inovacijami na digitalnem področju, povezanem z upravljanjem dokumentov in rešitvami.

Kot novi predsednik, bo Marubayashi še naprej spodbujal strategijo diverzifikacije podjetja v regiji EMEA. "Kot podjetje, bo KDE nadaljevalo širitev poslovanja v regijah z novimi priložnostmi. Vendar pa ostaja uporabniška izkušnja, ki nas loči od konkurence na različnih področjih, ključnega pomena za naše poslovanje," je zaključil Takuya Marubayashi.

##

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

KYOCERA Document Solutions s sedežem v Osaki na Japonskem, je vodilni proizvajalec rešitev za izpisovanje dokumentov in sistemov za upravljanje z dokumenti, ki vključuje barvne in črnobele večopravilne naprave in tiskalnike ter široko-formatne naprave. Kyocerini izdelki slovijo po edinstvenih komponentah z dolgo življanjsko dobo, ki zagotavljajo večjo zanesljivost in manj odpadkov. Rezultat pa se kaže v nižjih Skupnih stroških lastništva (TCO) v celotni življanjski dobi naprav.

Ponudba podjetja KYOCERA Document Solutions pa se ne konča s strojno opremo. Celovita paleta poslovnih aplikacij in svetovalnih storitev omogoča uporabnikom, z optimizacijo in upravljanjem delovnih tokov dokumentov, izkoristiti poln potencijal strojne opreme.

Kyocera Document Solutions je hčerinsko podjetje v popolni lasti korporacije Kyocera Corporation, vodilnega proizvajalca visokotehnološke keramike in povezanih izdelkov, ki vključujejo telekomunikacijsko opremo, sestavne dele za polprevodniške izdelke in elektronske komponente.V fiskalnem letu, ki se je zaključil 31. marca 2015 je korporacija Kyocera zabeležila 11,7 milijarde UER neto prodaje.

Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja razvoj in prodaja rešitev za upravljanje z dokumenti, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Leskoškova 11, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si