O-STA

Maggie Smith in drugi filmski igralci iz filmov o Harryju Potterju so se pridružili igri Jam Cityja Harry Potter: Misterij Bradavičarke

Maggie Smith kot profesorica McHudurra v igri Harry Potter: Misterij Bradavičarke studia Jam City (Foto: Business Wire)

Igra bo na voljo od srede, 25. aprila

LOS ANGELES - (BUSINESS WIRE) - Jam City:

To obvestilo za javnost vsebuje dodatne multimedijske vsebine. V polnem obsegu so na voljo na naslovu: https://www.businesswire.com/news/home/20180405005187/en/

Kdo: Jam City, studio za mobilne igre s sedežem v Los Angelesu, v partnerstvu z Warner Bros. Interactive Entertainment.

Kaj: Igralci iz filmov o Harryju Potterju bodo prispevali glasove za Jam Cityjevo igrico Harry Potter: Misterij Bradavičarke. Na seznamu igralcev, ki bodo posodili glasove za igrico, so med drugim:

Maggie Smith (profesorica McHudurra)

Michael Gambon (profesor Dumbledore)

Warwick Davis (profesor Colibri)

Sally Mortemore (madam Monockeli)

Gemma Jones (madam Pomfri)

Zoe Wanamaker (madam Hooch)

Svetovni datum izdaje igre Harry Potter: Misterij Bradavičarke je potrjeno sreda, 25. aprila, na operacijskih sistemih iOS in Android.

Kje: Los Angeles, Kalifornija

Citati:

"Če bi lahko obiskovala Bradavičarko kot študentka, bi me najbolj zanimal predmet o napojih, ki ga poučuje Robaus, saj je ta predmet najbolj eksotičen," je povedala Maggie Smith, glas profesorice McHudurre.

"Naš namen pri igri Harry Potter: Misterij Bradavičarke je, da bi igralci prvič zares dobili občutek, da obiskujejo Bradavičarko," je povedal Chris DeWolfe, soustanovitelj in izvršni direktor družbe Jam City. "Z vključitvijo teh legendarnih in izjemno nadarjenih igralcev smo se še bolj približali temu, da bodo navdušenci deležni čisto prave osebne izkušnje na Bradavičarki."

Vsebine:

Za nalaganje podpornih vsebin za Harry Potter: Misterij Bradavičake, obiščite: https://app.box.com/v/HPHogwartsMystery-TalentReveal

Ozadje: Harry Potter: Misterij Bradavičarke je prva mobilna igra, v kateri lahko igralci ustvarijo lasten lik in izkusijo življenje učenca na Bradavičarki. V igri, ki je pripovedna pustolovščina z elementi igranja vloge, bodo igralci ustvarili individualiziranega avatarja učenca, se udeleževali učnih ur, se učili čarodejskih spretnosti in razvijali prijateljstva ali tekmovalnost z drugimi učenci. Igralci sprejemajo ključne odločitve, ki vplivajo na pripovedni lok njihovega lika na Bradavičarki. Del igre je tudi nov sistem srečanj, pri katerem odločitve in dejanja igralcev vplivajo na njihove goste, s čimer lahko ljubitelji Harryja Potterja ustvarjajo lastno zapuščino kot čarodeji ali čarodejke.

Za več podrobnosti o igri Harry Potter: Misterij Bradavičarke in za povezovanje z drugimi ljubitelji obiščite www.facebook.com/HPHogwartsMystery/, www.twitter.com/HogwartsMystery, za dodatne informacije pa tudi www.HarryPotterHogwartsMystery.com/.

O podjetju Jam City:

Jam City je eno vodilnih svetovnih podjetij v mobilni zabavi, ki družabno-igralne izkušnje zagotavlja na milijone igralcem po vsem svetu. Leta 2010 so ga ustanovili soustanovitelja platforme MySpace Chris DeWolfe in Aber Whitcomb in nekdanji vodilni pri 20th Century Fox Josh Yguado. Jam City je ustvarjalni motor, odgovoren za nekatere izmed najbolj donosnih in najdlje popularnih mobilnih igric za več igralcev, kot so Cookie Jam (dobitnik Facebookove nagrade igra leta) in Panda Pop. Jam City je glavni referenčni studio za Hollywood, saj je razvil poglobljene, zgodbeno bogate mobilne igre na osnovi legendarnih znamk iz zabavne industrije, kot so Harry Potter, Family Guy in Marvel Avengers. Jam City ima 500 zaposlenih v studiih v Los Angelesu, San Franciscu, San Diegu, Seattlu in Buenos Airesu. Ekipa Jam Cityja je znana po svoji ustvarjalni odličnosti in tehnični inovativnosti na ključnih področjih, na primer pri podajanju zgodbe ter na področjih podatkovne znanosti in razumevanja uporabnikov.

O družbi Warner Bros. Interactive Entertainment:

Warner Bros. Interactive Entertainment, del Warner Bros. Home Entertainment, Inc., je ena vodilnih svetovnih družb na področju založništva, razvijanja, licenciranja in distribucije zabavnih vsebin za interaktivne platforme, med drugim za konzolne, mobilne in računalniške igre, tako za interno kot za skupno razvite.

O znamki Portkey Games:

Portkey Games, del Warner Bros. Interactive Entertainment, je znamka za igre, ki se posveča razvijanju igralnih izkušenj, ki jih navdihujejo čarovnija in pustolovščine čarovniškega sveta pisateljice J.K. Rowling. Te nove igre omogočajo igralcem, da raziskujejo, odkrivajo in so v središču lastne čarovniške pustolovščine.

O seriji Harry Potter:

Harry Potter ostaja svetovni fenomen. Prav vsaka od sedmih knjig avtorice J.K. Rowling je podrla prodajne rekorde; skupno je bilo doslej prodanih več kot 500 milijonov knjig, ki so bile prevedene v 80 jezikov. Za filme Harry Potter, ki jih je produciral Warner Bros. Pictures, je bilo prodanih za več kot 7,7 milijarde dolarjev vstopnic, s čimer je franšiza Harry Potter najdonosnejša v zgodovini filma.

Programska oprema HARRY POTTER: SKRIVNOST BRADAVIČARKE © 2018 Jam City, Inc. Razvil Jam City. Jam City® in logotip Jam City sta registrirani in/ali neregistrirani znamki Jam City, Inc. PORTKEY GAMES © 2018 Warner Bros. Entertainment Inc. Vse pravice pridržane. HARRY POTTER in FANTASTIC BEASTS založniške pravice © J.K. Rowling. J.K. ROWLING'S WIZARDING WORLD je znamka J.K. Rowling in Warner Bros. Entertainment Inc. PORTKEY GAMES, HARRY POTTER: MISTERIJ BRADAVIČARKE, HARRY POTTER in FANTASTIC BEASTS liki, imena in povezani prepoznavni znaki so del blagovne znamke © Warner Bros. Entertainment Inc. Vse pravice pridržane.

WB GAMES LOGO, WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s18)

Uredniško obvestilo:

Za nalaganje podpornih vsebin za Harry Potter: Misterij Bradavičake obiščite: https://app.box.com/v/HPHogwartsMystery-TalentReveal

Izvorna različica je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180405005187/en/

Kontakti

Jam City

Sarah Ross, 310-924-1404

sarahr@jamcity.com

ali

Kenny Johnston, 602-999-1890

kjohnston@jamcity.com

ali

ONE PR Studio (za Jam City v ZDA)

Kjell Vistad | Gilberto Williams-Gamboa

510-893-3271

jamcity@oneprstudio.com

Vir: Jam City