O-STA

V noči posebnih popustov v Europarku do koncerta Jana Plestenjaka pri vas doma

V Europarku v petek, 20. aprila, ponovno pripravljajo nepozabno doživetje - polno noč popustov ali Late Night Shopping. Obiskovalci bodo lahko nakupovali vse do 24.00, od 20.00 dalje pa bodo deležni številnih mega popustov in ugodnosti. V Europarku se nahaja kar 120 prodajaln in lokalov, ki zagotavljajo, da bo tudi na ta poseben petek vsakdo našel nekaj za svoj okus. Poskrbljeno bo tudi za veliko nagradno igro in prav posebno presenečenje.

Janov koncert pri vas doma

V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije v sodelovanju z Janom Plestenjakom, priznanim slovenskim glasbenikom, pripravljajo nepozabno glasbeno presenečenje. Med obiskovalci, ki se bodo udeležili polne noči popustov in izpolnili nagradni letak, bodo izžrebali srečnega nagrajenca ali nagrajenko, ki jo bo Jan Plestenjak razveselil z osebnim koncertom na domu. Med vsemi obiskovalci, ki bodo v Europarku tisti dan po 20.00 opravili nakup in se sprehodili skozi t. i. "Vrata sreče", pa bodo naključno izbrali srečneže, ki jim bodo v obliki magičnih darilnih bonov Desetak povrnili vrednost nakupa. Za dodatno sprostitev in prijetno nakupovalno izkušnjo na petkov večer pa bo poskrbel skrbno izbrani didžej s sproščujočo glasbo.

SES Spar European Shopping Centers

Europark Maribor upravlja družba SES Spar European Shopping Centers. Družba je upravitelj okoli 30 lokacij nakupovalnih središč na območju srednje, južne in vzhodne Evrope in je vodilno podjetje na področju upravljanja nakupovalnih središč v Avstriji in Sloveniji. Skupna površina vseh prostorov, ki jih ponuja v zakup, znaša 801.000 kvadratnih metrov. Na lokacijah nakupovalnih središč SES so zakupniki v letu 2017 dosegli 2,88 milijard evrov bruto prihodkov od prodaje. Družba SES kot poslovno storitev ponuja tudi potrebno strokovno znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradenj, oddaje nakupovalnih površin v zakup ter upravljanja nakupovalnih objektov in središč. Nakupovalna središča družbe SES so bila že večkrat nagrajena z državnimi in mednarodnimi priznanji na področju arhitekture in oblikovanja, trajnostnega razvoja, prometnega načrtovanja in inovativnega trženja. Družba SES deluje v okviru skupine SPAR Österreich. Več informacij: www.europark.si in www.ses-european.com

Dodatne informacije:

Europark

Petra Romih, vodja marketinga
Tel.: 02 320 82 22
e-pošta: petra.romih@europark.si

IPPR
Tjaša Toni Skubic, odnosi z javnostmi
Gsm: 040 512 880
e-pošta: tjasa.toni-skubic@ippr.si

Dodatne informacije o Spar European Shopping Centers SES:
Verena Wegscheider
Public Relations
SES Spar European Shopping Centers GmbH
Söllheimer Straße 4, 5020 Salzburg
Verena Wegscheider@ses-european.com
Tel. 0043 662 4471 7110, Mobil: 0043 664 2650 450