O-STA

Napoved dogodka Vpliv digitalizacije

Ne gre zanikati, da se poslovanje v zadnjem času močno spreminja. V vrvežu vsakodnevnih opravil, rokov in sestankov se pravzaprav sploh ne zavedemo sprememb, ki se z bliskovito hitrostjo odvijajo vse okrog nas. Povsem na mestu je vprašanje: "Kaj smo zamudili?"

Odgovor je jasen in neugoden - marsikaj. Medtem ko smo se pritoževali nad birokratskimi postopki in nepotrebnimi administracijskimi deli, smo spregledali, da nam napredki v tehnologiji ravno to delo lahko bistveno olajša.

V petek, 11. 5. bomo na poslovnem zajtrku v Kristalni palači v Ljubljani pozornost namenili prav tej temi. Kako digitalizacija vpliva na vsakodnevno poslovanje in kako njene učinke lahko izkoristimo, da bomo poenostavili delovne procese, prihranili čas in denar, izboljšali plačilno disciplino kupcev... in tako bili pri delu še bolj učinkoviti in uspešni.

Naš cilj je, da nikoli več ne boste zavijali z očmi ob misli na izmenjavo dokumentacije (prejetih računov), iskanje informacij o odprtih postavkah ali neke pogodbe izpred 4 let.

Več informacij o dogodku je na voljo na tej povezavi.