O-STA

Na Pomladnem sejmu bomo razdelili 3.300 sadik balkonskega cvetja

Velenje, 18. april 2018 - V soboto, 21. aprila, bo med 8. in uro 13. uro na Titovem trgu potekal 23. Pomladni sejem, ki je namenjen prodaji različnih sadik zelenjadnic in dišavnic ter ponudbi cvetja za ureditev vrtov, gredic in balkonov. Bogata izbira bo zajemala tudi izdelke domače in umetnostne obrti, unikatne stvaritve in kulinarične dobrote s pridihom pomladi in kulturne dediščine. Na sejmu bo tudi bogat spremljevalni program z glasbenimi in plesnimi nastopi ter ustvarjalnimi delavnicami.

Ob 10. uri bo obiskovalce sejma nagovoril župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič. Po nagovoru župana Mestne občine Velenje Bojana Kontiča (predvidoma malo po 10. uri) bo Mestna občina Velenje med Velenjčane razdelila 3.300 brezplačnih sadik balkonskega cvetja in tako prispevala svoj kamenček k kulturi cvetja in urejanju mesta, ki si je že večkrat prislužilo naziv najlepšega v državi. Sadike bodo razdeljevali na stojnicah, ki bodo postavljene v bližini mestne hiše.

Pomladni sejem pripravljata Festival Velenje in Mestna občina Velenje ob sodelovanju številnih društev, zavodov, organizacij in podjetij iz Velenja.

Prijazno vabljeni,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje