O-STA

Objava za Kolaž mladosti 2018 - dnevi mladih v Ljubljani (24.5.-1.6. 2018)

Spoštovani!

Mreža mladinskih centrov Ljubljana in partnerske mladinske organizacije v Mestni občini Ljubljana, smo se tretje leto zapored povezale v skupnem projektu Kolaž mladosti - dnevi mladih v Ljubljani. Projekt bo v letošnjem letu povezal več kot 30 organizacij na 15 dogodkih ki se bodo med 24. 5. in 1. 6. 2018 odvijali na različnih lokacijah v Ljubljani.
Osrednji namen tradicionalnega srečevanja mladih, organizacij in mrež aktivnih na področju dela z mladimi / za mlade v Mestni občini Ljubljana, je predstavitev aktivnosti mladinskega sektorja v Ljubljani ter aktivno vključevanje v družbeno dogajanje.

Letošnje dneve mladih bodo zaznamovali Nextival na Livadi, medvrstniško predajanje znanja na področju hip hop kulture, nogometna turnirja s spremljevalnim dogajanjem v Zalogu in na Rakovniku, ulična intervenca gledališča zatiranih, Fuzballiga, otvoritev zelene dnevne sobe in preizkušanje mobilnih pohištvenih elementov študentov arhitekture, ulični mladinski in socialni cirkus, street fuzbal, obletnica mladinskega centra, predavanje o pravnih podlagah / omejitvah za izvajanje uličnega dela, številne delavnice in še kaj.

Vabljeni k poročanju in širjenju glasu o Kolažu mladosti 2018!
Facebook stran Kolaž mladosti
Seznam dogodkov

Blaž Kranjc
Odnosi z javnostmi
Kolaž mladosti - teden mladih v Ljubljani, 24. 5. - 1. 6. 2018
Telefon: + 386 (0)40 306 670
Elektronski naslov: kolaz.mladosti@gmail.com