O-STA

C.H. Robinson lansira novo generacijo transportne tehnologije v Evropi

Mobilna aplikacija za voznike, Navisphere® Driver, izboljšuje učinkovitost postopkov z njihovo avtomatizacijo in pospeševanjem

AMSTERDAM--(BUSINESS WIRE)-- Podjetje C.H. Robinson je danes napovedalo lansiranje svoje mobilne aplikacije Navisphere® Driver v Evropi. Aplikacija bo voznikom omogočala ogled in posodabljanje podatkov o njihovem tovoru med potjo. Aplikacija samodejno izvede zahtevane posodobitve med potjo in omogoča voznikom, da optično preberejo in naložijo dokumente za pospešitev plačilnih postopkov.

"Podjetja, ki pošiljajo izdelke, danes potrebujejo pravočasno poročanje o lokaciji svojih pošiljk v vsakem danem trenutku," je povedal predsednik C.H. Robinson Europe, Jeroen Eijsink. "Pred razvojem aplikacije Navisphere Driver so se vozniki morali med potjo pogosto ustaviti ali telefonirati, da so ročno zagotovili podatke o sledenju. Zdaj lahko to delo samodejno opravi voznikov telefon."

Mobilno aplikacijo, ki je za naprave iPhone® in Android® na voljo v trgovinah App Store in Google Play, so zasnovali posebej za voznike. Dodelitve tovora izvaja z uporabo enostavnih besedilnih obvestil SMS. Z geoograjami in možnostjo lociranja telefona samodejno posreduje posodobitve tovora v skoraj realnem času vsako uro ali pogosteje, če tako zahteva pošiljatelj. Sledenje traja do izpraznitve tovora. Povrhu vsega lahko voznik s fotoaparatom in aplikacijo telefona optično prebere in naloži dokumente in s tem začne plačilni cikel.

"Danes podpiramo večino evropskih ponudnikov telematike. To pomeni, da lahko vaši prevozniki C.H. Robinsonu neposredno iz kabine pošiljajo ažurne podatke o tranzitu in postankih, ko za nas prevažate tovor," je dodal Dave Fraas, generalni direktor IT skupine podjetja v Evropi. "Veseli smo, da lahko to zagotavljamo kot dodatno storitev v svojem prevozniškem omrežju, kot del celotnega sklopa naših robustnih tehnoloških rešitev."

C.H. Robinson razvija interne tehnološke rešitve z mislimi na prihodnost. Navisphere® Driver je izdelek znamke Navisphere®, ki predstavlja edinstveni sistem za upravljanje globalnega transporta (TMS), ki omogoča strankam sledljivost od začetka do konca, učinkovitost in samodejno poročanje o njihovih tovorih ne glede na regijo ali način transporta. Navisphere® in njeni izdelki so prilagodljivi in učinkoviti ter jih je mogoče integrirati s skoraj vsemi strukturiranimi podatkovnimi datotekami ali načrti virov v podjetju. Kupcem in prevoznikom dovoljuje, da hitro združijo vse aspekte dobavne verige, tako za lokalne kot za globalne pošiljke.

Delo s C.H. Robinsonom za stranke in prevoznike pomeni podporo s strani profesionalnih, odzivnih izvedencev, ki poznajo transportno industrijo. Podjetje podpira prevoznike pri izboljšanju njihove učinkovitosti in donosnosti tako, da jim omogoča dostop do enega največjih transportnih omrežij v Evropi, pošiljateljem pa ponuja možnost koriščenja tehnologije, ki z avtomatizacijo postopkov in interakcij dela njihov posel bolj prilagodljiv in učinkovit.

O podjetju C.H. Robinson

Pri C.H. Robinson verjamemo v pospeševanje svetovne trgovine za poganjanje svetovnega gospodarstva. Naš odličen kader, naši postopki in tehnologija pomagajo našim strankam, da delajo pametneje, ne pa bolj trdo. Kot eden največjih globalnih ponudnikov logističnih storitev tretjih oseb (3PL) vam skozi svojo globalno mrežo zagotavljamo širok nabor logističnih storitev, nabavo svežih pridelkov in upravljane storitve. V Evropi je C.H. Robinson eden od vodilnih cestnih prevoznikov in špediterjev, z dinamično mrežo poslovnih enot v celotni regiji. Člani naše ekipe v Evropi so večjezični, vešči grajenja odnosov in osredotočeni na pomoč svojim strankam. Podjetje, naša fundacija in zaposleni letno prispevamo sredstva za razne organizacije po vsem svetu. C.H. Robinson (CHRW) ima sedež v Eden Prairie, Minnesota, ZDA, in javno trguje na borzi NASDAQ. Za več informacij obiščite http://www.chrobinson.com ali si oglejte video našega podjetja.

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Stiki

C.H. Robinson
Marianne Myburgh, +31.205.170.206
Marketinška direktorica
E-mail: Marianne.myburgh@chrobinson.com

Vir: C.H. Robinson