O-STA

Forbes Travel Guide napoveduje novo strukturo vodenja za izpolnitev načrta širitve na 100 držav v letu 2019

Filip Boyen, izvršni direktor Forbes Travel Guide (Foto: Business Wire)

25. julija 2018

Jerry Inzerillo bo imenovan za podpredsednika upravnega odbora Forbes Travel Guide in Filip Boyen se bo pridružil podjetju kot novi izvršni direktor

ATLANTA--(BUSINESS WIRE)-- Forbes Travel Guide, globalna avtoriteta na področju luksuznih potovanj, je danes predstavil načrt za veliko širitev. Podjetje ne bo več ocenjevalo in preverjalo luksuznih nastanitev v 60 državah, ampak bo to do konca leta 2019 počelo v kar 100 državah. Kot del te startegije rasti je podjetje že opravilo nekaj ključnih imenovanj.

To obvestilo za javnost vsebuje multimedijske vsebine. Celotno obvestilo si lahko ogledate na naslovu: https://www.businesswire.com/news/home/20180724005232/en/

Filip Boyen, izvršni direktor Forbes Travel Guide (Foto: Business Wire)

Gerard "Jerry" Inzerillo, ki je od leta 2014 služil kot izvršni direktor Forbes Travel Guide, bo imenovan za podpredsednika upravnega odbora, in uveljavljeni strokovnjak na področju luksuznih potovanj s 30-letnimi izkušnjami, Filip Boyen, bo imenovan za izvršnega direktorja Forbes Travel Guide. Filip prihaja k Forbes Travel Guide iz Small Luxury Hotels of the World, kjer je prav tako opravljal delo izvršnega direktorja. Small Luxury Hotels of the World se je pridružil leta 2015 potem ko je desetletja delal za Orient Express Hotels and Resorts, kjer je nazadnje opravljal delo izvršnega direktorja londonskega hotela Belmond. Filip bo ostal v Londonu.

"Jerryjevo vodenje in vizija sta bili vodilni sili uspešne rasti podjetja v zadnjih štirih letih," je dejal Jeff Arnold, predsednik upravnega odbora Forbes Travel Guide. "Veseli smo, da bo ostal član upravnega odbora in nam pomagal pri vodenju in strateškem razvoju v tem vznemirljivem obdobju širitve. Naj mu tudi čestitamo ob tem, ko ga je Njegova kraljeva visokost, Kronski princ Kraljevine Saudove Arabije Mohamed Bin Salman imenoval za izvršnega direktorja Diriyah Gate Development Authority.

"Zelo smo tudi veseli, da lahko izrazimo dobrodošlico Filipu, ki bo prevzel položaj izvršnega direktorja. Ima dragocene izkušnje na področju poslovodstva in spodbujanja rasti s poudarkom na razvoju novih in širitvenih priložnosti za naše podjetje. Njegove bogate izkušnje na področju luksuznih nastanitev, predanost skrbi za goste in uspešnost v vlogi globalnega upravljavca luksuznih znamk nam bo pomagala pri nadaljevanju naše rasti ob zavezanosti nepristranski izvrstnosti v tem dinamičnem času globalizacije na trgu luksuza."

"V veliko čast mi je, da se bom pridružil začetniku petzvezdničnega sistema ocenjevanja nastanitev in da bom imel priložnost sodelovati s tako izjemno skupino strokovnjakov, ko bomo širili naše storitve za sektor in goste po vsem svetu," je dejal Boyen.

Podjetje je tudi napovedalo, da se jim bo pridružil Tony Hounshell, ki bo opravljal delo izvršnega podpredsednika financ in računovodstva in bo odgovoren za globalno poslovanje oddelkov za finance in računovodstvo. Tony ima skoraj 20 let izkušenj na področju finančnih storitev, saj je zasedal vodilna mesta pri podjetjih kot je Ernst&Young. Tudi izkušeni vodje pri Forbes Travel Guide, Peter Kressaty, Tom Flournoy, Amanda Frasier, Mica Hill in Marilyn Karstaedt so bili povišani na mesta izvršnih podpredsednikov.

O FORBES TRAVEL GUIDE

Forbes Travel Guide je edini neodvisni ocenjevalni sistem luksuznih hotelov, restavracij in centrov dobrega počutja. Podjetje, ki je bilo leta 1958 ustanovljeno z imenom Mobil Travel Guide, je ustvarilo prvi petzvezdnični ocenjevalni sistem v ZDA. Danes skrivni inšpektorji Forbes Travel Guide potujejo po svetu in ocenjujejo nastanitve na podlagi 900 strogih in objektivnih meril. Vsakoletni vodnik Star Ratings, ocene in zgodbe iz potovanj pomagajo popotnikom izbrati najboljše luksuzne izkušnje na svetu. Za več informacij o Forbes Travel Guide obiščite: www.forbestravelguide.com.

Povežite se s Forbes Travel Guide:

Instagram: www.instagram.com/ForbesTravelGuide
Twitter: www.twitter.com/ForbesInspector
Facebook: www.facebook.com/ForbesTravelGuide

Izvirno sporočilo si lahko ogledate na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180724005232/en/

Kontakti

Kontakti za medije:
Jaret Keller
Key Group Worldwide
Email: jkeller@keygroup.tv
Pisarna: 212.988.7701
Mobilna: 917.628.0480

Vir: Forbes Travel Guide

Multimedijske vsebine

Foto

Filip Boyen, izvršni direktor Forbes Travel Guide (Foto: Business Wire)

Logo