O-STA

Watts Miners na trg prinaša najmočnejše naprave za rudarjenje kripto valut

NEW YORK - (BUSINESS WIRE) - Družba Watts Miners (www.wminers.com) je danes sporočila, da vztrajno postaja naslednje veliko ime na cvetočem svetovnem trgu rudarjenja kriptovalut. Družba je nedavno na trg poslala tri rudarje kriptovalut z nikoli prej doseženo hitrostjo izračunavanja. Vse tri naprave, namenjene rudarjenju kriptovalut, ki so bile razvite na podlagi napredne ASIC tehnologije čipov, se lahko uporablja za rudarjenje bitcoina, litecoina, ethereuma, monera in dasha. Ti rudarji, ki so enostavni za uporabo, so postali prepoznavni zaradi zmogljivosti, da celotno naložbo povrnejo v enem mesecu.

Čeprav je rudarjenje kriptovalut postalo nekaj vsakdanjega med navdušenci nad kriptovalutami, ni bilo z rudarjenjem nikoli enostavno dosegati hitrih in zanesljivih dobičkov. Pravzaprav lahko visoki začetni stročki, računi za elektriko in težavnost rudarjenja znatno poslabšajo potencial za dobičkonosnost rudarja. Watts Miners je te omejitve naslovil z razvojem večalgoritemskih rudarjev z izjemno visoko hitrostjo izračunavanja in nizko porabo energije.

Za tiste, ki ne poznajo izraza hitrost izračunavanja (hash rate), ta predstavlja zmogljivost rudarja. Večja hitrost izračunavanja pomeni, da je več procesorske moči namenjene delovanju in reševanju različnih algoritmov za razprševanje, ki so povezani z ustvarjanjem novih žetonov kot nagrade za omogočanje transakcij na mreži.

"Naš cilj ni bil le ustvariti najboljših rudarjev, ki so enostavni za uporabo, ampak tudi zagotavljanje najboljše dobičkonosnosti naložbe za naše stranke," je dejala glavna finančna direktorica Watts Miners Nancy Lopez. "Danes s ponosom sporočamo, da so naše naprave za rudarjenje najboljše na trgu, kar se tiče moči, učinkovitosti in dobičkonosnosti."

Nekaj najatraktivnejših lastnosti Watts Minersovih novih rudarjev kriptovalut.

  • Izjemna moč izračunavanja do 1000 TH/s za bitcoin, 200 GH/s za litecoin, 28 GH/s za ethereum, 6.8 TH/s za dash in 1200 KH/s za monero

  • Nizka poraba energije: 800W±10%, 1200W±10%, in (1200W±10%) x4 za te tri proizvode

  • Delovna temperatura od 10°C do 45°C

  • Manj kot 45 dB hrupa

  • Originalni Watts Minersov tihi vodni sistem za hlajenje

  • Vzdržljivost z več kot 70.000 urami delovanja

  • Prilagodljive rešitve za velike farme za rudarjenje

  • Možnost za nameščanje v stanovanjskih četrtih

Če želite izvedeti več o Watts Miners in njihovem velikem naboru proizvodov, obiščite https://wminers.com.

O Watts Miners: Watts Miners je proizvajalec visoko kakovostnih rudarjev za kriptovalute, ki se ponašajo z izjemno visoko hitrostjo izračunavanja brez velike porabe energije. Njihovo ekipo sestavlja več vrhunskih strokovnjakov iz prepoznavnih organizacij, kot so Samsung, Microsoft, IBM in številne druge. Podjetje, ki ima sedež v New Yorku, ima proizvodne obrate trenutno v ZDA, Nemčiji, na Kitajskem in v Rusiji.

Kontakt podjetja
Watts Miners
1740 Broadway 14. nadstropje
New York, NY 10019
www.wminers.com
Tel: 929-220-9148
Tel: 929-220-1825
info@wminers.com

Kontakt za korporativno komuniciranje
CryptoCurrencyWire
1324 Lexington Ave.
New York, NY 10128
www.CryptoCurrencyWire.com
Tel: 212-418-1217
Editor@CryptoCurrencyWire.com

Izvorno sporočilo si lahko ogledate na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180801005874/en/

Kontakti

Watts Miners Inc.
Nancy Lopez
929-220-9148
929-220-1825
nancy@wminers.com

Vir: Watts Miners