O-STA

Družba Cushman & Wakefield predstavila ceno navadnih delnic v prvi javni prodaji

CHICAGO - (BUSINESS WIRE) - Družba Cushman & Wakefield plc ("Cushman & Wakefield") je danes sporočila, da bo 45.000.000 navadnih delnic v prvi javni ponudbi na voljo po 17 ameriških dolarjev na delnico. Delnice bodo kotirale na Newyorški borzi s simbolom "CWK" in sicer z začetkom 2. avgusta 2018. Družba Cushman & Wakefield je odkupnikom primarne izdaje vrednostnih papirjev poleg tega ponudila 30-dnevno opcijo nakupa dodatnih 6.750.000 navadnih delnic po ceni, ki je enaka ceni prve javne ponudbe, znižana za popuste in provizije, do katerih so upravičeni odkupniki primarne izdaje.

Družba Cushman & Wakefield pričakuje, da bo z neto prilivi iz naslova navadnih delnic zmanjšala zadolženost, še posebej pa bo poplačala zastavno pravico drugega reda in neporavnan znesek odložene obveznosti, povezane z nakupom družbe Cassidy Turley, morebitni neto preostanek pa bo porabljen za splošne korporativne namene.

Skupen mandat za prvo javno ponudbo je bil podeljen bankam Morgan Stanley, J.P. Morgan, Goldman Sachs & Co. LLC in UBS Investment Bank, ki delujejo tudi kot predstavniki odkupnikov primarne izdaje. Pri ponudbi kot organizatorji delujejo tudi Barclays Capital Inc., BofA Merrill Lynch, Citigroup Global Markets Inc., Credit Suisse Securities (USA) LLC in William Blair & Company, L.L.C. TPG Capital BD, LLC, HSBC Securities (USA) Inc., Credit Agricole Securities (USA) Inc., JMP Securities LLC, China Renaissance Securities (US) Inc., Fifth Third Securities, Inc., Academy Securities, Inc., Loop Capital Markets LLC, Samuel A. Ramirez & Company, Inc., Siebert Cisneros Shank & Co. L.L.C. in The Williams Capital Group, L.P. sodelujejo kot soorganizatorji ponudbe.

Ponudba se izvaja izključno v obliki pisnega prospekta, ki predstavlja del registracijske izjave. Ko bo na voljo, lahko končni prospekt, povezan s ponudbo, dobite pri Morgan Stanley & Co. LLC, Attention: Prospectus Department, 180 Varick Street, 2nd Floor, New York, NY 10014, J.P. Morgan Securities LLC, Attention: Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, NY 11717, elektronska pošta: prospectus-eq_fi@jpmchase.com, Goldman Sachs & Co. LLC, Attention: Prospectus Department, 200 West Street, New York, NY 10282, telefon: (866) 471-2526 ali elektronska pošta: prospectus-ny@ny.email.gs.com in UBS Securities LLC, Attention: Prospectus Department, 1285 Avenue of the Americas, New York, NY 10019, telefon: 888-827-7275 ali elektronska pošta: olprospectusrequest@ubs.com.

Agencija za trg vrednostnih papirjev je za začetek veljavnosti registracijske izjave v zvezi s temi vrednostnimi papirji določila 1. avgust 2018. Ta izjava za javnost ne predstavlja ponudbe za prodajo oziroma vabila k nakupu vrednostnih papirjev, ti vrednostni papirji pa ne bodo naprodaj v državi ali teritoriju, kjer bi bila takšna ponudba, prodaja ali vabilo k nakupu pred registracijo oziroma zagotovitvijo skladnosti nezakonita.

O družbi Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield je ena izmed vodilnih globalnih družb za nepremičninske storitve, ki z uresničevanjem zamisli ustvarja izjemno vrednost za najemnike in lastnike nepremičnin. Z 48.000 zaposlenimi v približno 400 poslovalnicah v 70 državah sodi Cushman & Wakefield med največja nepremičninska podjetja. Njegovi prihodki iz osnovnih storitev prodaje in upravljanja nepremičnin, vodenja projektov, lizinga, kapitalskih trgov, svetovanja in drugih storitev so v letu 2017 dosegli 6,9 milijarde dolarjev.

Opozorilo glede izjav o prihodnosti

V tem sporočilu za javnost se vse izjave, ki niso zgodovinska ali trenutna dejstva, štejejo za izjave o prihodnosti. Izjave o prihodnosti izražajo trenutna pričakovanja družbe Cushman & Wakefield oziroma napovedi glede dogodkov v prihodnosti. Izjave o prihodnosti so podvržene znanim in neznanim tveganjem, negotovostim in drugim dejavnikom, zaradi katerih se lahko dejanski rezultati, delovanje ali dosežki družbe Cushman & Wakefield bistveno razlikujejo od prihodnjih rezultatov, delovanja ali dosežkov, izraženih ali impliciranih v izjavah o prihodnosti. Nekatera izmed teh tveganj in negotovosti so opisana v poglavjih "Dejavniki tveganja" in "Opozorila glede izjav o prihodnosti" registracijske izjave na obrazcu S-1. Razen če je to z zakonom določeno drugače, družba Cushman & Wakefield ne namerava javno posodobiti ali spreminjati katerekoli izjave o prihodnosti za namene uskladitve teh izjav z okoliščinami ali dogodki, ki nastopijo oziroma se zgodijo po datumu objave tega sporočila za javnost.

Izvirnik je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180801006113/en/

Kontakti

Cushman & Wakefield
Brad Kreiger
Korporativno komuniciranje
+1 312 424 8010
brad.kreiger@cushwake.com

Vir: Cushman & Wakefield