O-STA

Graminex® LLC uspešno izpodbijal Serelyseve patente za uporabo izvlečkov iz cvetnega prahu za lajšanje simptomov PMS in menopavze pri ženskah

DESHLER, Ohio - (BUSINESS WIRE) - Graminex® LLC z zadovoljstvom sporoča, da je ameriški patentni urad (US Patent Office) zavrnil Serelyseve patente za uporabo njihovih izvlečkov iz cvetnega prahu za lajšanje simptomov PMS in menopavze pri ženskah.

V vzporedni reviziji patentov 6.569.471 in 6.669.967 v ZDA je ameriški patentni urad nedavno zavrnil vse trditve obeh patentov. Na podlagi predstavljenih neizpodbitnih dokazov, je urad ugotovil, da izvlečkov iz cvetnega prahu GC FEM in PI 82, pridobljenih s solventno ekstrakcijo, ni mogoče patentirati. Pravnomočni zavrnitvi si je mogoče prenesti s portala USPTO Public PAIR (https://portal.uspto.gov/pair/PublicPair) pod serijskima številkama revizije 90/014,026 in 90/014,027, kjer je na voljo popoln dostop do javnih evidenc o dokazih in podrobna razlaga o izgubi patentnega zavarovanja.

Graminex® LLC je edini proizvajalec izvlečka iz cvetnega prahu Non-Solvent Rye Flower Pollen Extract™. Le Graminexov® Flower Pollen Extract™ ne vsebuje topila. Keep It Clean™, naša garancija pred ostanki topil.

O Graminex® LLC

Graminex® LLC je vodilni proizvajalec naravnih izvlečkov Graminex® Flower Pollen Extract™ brez topil. Graminex® ima v neposredni lasti več kot 8.500 akrov obdelovalne zemlje v severozahodnem Ohiu. Graminexove® aktivne surove snovi so vzgajane in obdelane za uporabo v industriji prehranskih dopolnil, farmaciji, prehrambeni industriji in industriji izdelkov za nego kože. Graminex® trži klinično podprte izvlečke Flower Pollen Extracts™, ki so usmerjeni v skrb za prostato, skrb za sečila, podporo pri menopavzi in nego kože. V partnerstvu z distributerji, trgovci in proizvajalci Graminex® izdelke proizvaja v ZDA in prodaja v več kot 44 državah na šestih kontinentih.

Za več informacij se obrnite na oddelek za odnose z javnostmi Graminex® LLC oziroma Colleen E. May na telefonski številki (419) 278-1023 ali po elektronski pošti na info@graminex.com. Obiščete lahko tudi www.graminex.com.

Izvirnik si lahko ogledate na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180802005776/en/

Kontakti

Colleen E. May
Odnosi z javnostmi
Graminex L.L.C.
2-300 County Road C
Deshler, Ohio 43516
(419) 278-1023

Vir: Graminex L.L.C.