O-STA

Ujemite trenutke v zakulisju prireditve eyetime Moto Grand Prix Avstrija z MotoGP™ Cashback Programom

credit: Dorna Sports S.L. Ljubitelji moto športa, udeleženi na prireditvi eyetime Moto Grand Prix Avstrija, se bodo lahko registrirali v MotoGP™ Cashback Program in osvojili enkraten ogled garažnih boksov.

Ljubitelji moto športa, udeleženi na prireditvi eyetime Moto Grand Prix Avstrija, se bodo lahko registrirali v MotoGP™ Cashback Program in osvojili enkraten ogled garažnih boksov. Kot člani tega programa, lahko opravljajo nakupe pri številnih partnerskih podjetjih po svetu in tako koristijo privlačne nakupovalne ugodnosti.

Tako kot lani, se bo tudi letos MotoGP™ Cashback Program ustavil v Red Bullovem Ringu. Na prireditvi eyetime Moto Grand Prix Avstrija, ki se bo odvijala v Spielbergu v Avstriji, od 10. do 12. avgusta 2018, bodo ljubitelji moto športa zraven dirk, deležni tudi dveh razburljivih tekmovanj:

Vsi, ki se bodo udeležili dirkalnega vikenda Red Bull Ringa, bodo imeli možnost osvojiti razburljiv ogled zakulisja MotoGP™ dirkališča. Vse kar morajo narediti za udeležbo je, da objavijo fotografijo najljubšega MotoGP™ trenutka, na Facebooku, Instagramu ali Twitterju s ključno besedo "#motogpcashback" do 12. ure (CET) v soboto 11. avgusta in/ali do 12. ure (CET) v nedeljo 12. avgusta. Prav tako, ima vsak obiskovalec, ki se je registriral v MotoGP™ Cashback Program in se naročil na prejemanje novic, priložnost zaključiti vstopni obrazec na kraju dogodka in tako osvojiti izjemen ogled garažnih boksov.

Tisti, ki se še niste registrirali v MotoGP™ Cashback Program lahko pristopite k enemu izmed promotorjev, ki vam bodo na voljo na samem prizorišču ali pa obiščite MotoGP™ Cashback stojnico. Vsi, ki se boste registrirali na naši stojnici, se boste lahko preizkusili v hitrosti in odzivnosti, na simulatorju, ki ga uporabljajo tudi MotoGP™ vozniki.

Privlačne ugodnosti z MotoGP™ Cashback Programom:

V ospredju MotoGP™ Cashback Programa sta zagotovo MotoGP™ Cashback kartica in Cashback App. S tema dvema ordjema si lahko člani programa zagotovijo privlačne ugodnosti, kot so Cashback in točke Shopping Points ob obisku dogodkov MotoGP ™ - ne glede na to, ali gre za potovanje na dogodek, rezervacijo namestitve ali nakup vstopnic in navijaških izdelkov, ki jih navijači kupijo na spletu ali neposredno na MotoGP™ dirkah.

Nakupovalne ugodnosti, ki jih svojim članom zagotavlja MotoGP™ Cashback Program obsegajo veliko več kot leMotoGP™ dirke. Prav vsakič, ko bodo uporabili svojo kartico pri enem izmed 90.000 partnerskih podjetij po celem svetu, bodo prejeli vse do 5 % Cashbacka in pa pripadajoče točke Shopping Points. Te točke Shopping Points so lahko unovčene za ekskluzivne ponudbe partnerskih podjetij.

Več informacij o programu, tekmovanjih in nadaljnjih tekmah MotoGP ™ Cashback programa najdete na MotoGP-Cashback.com.

Photo credit: Dorna Sports S.L.

Kontakt:

Ecker & Partner
Mag. Nicole Bäck-Knapp
Tel.: +43 (0)1 59 93 247

Email: n.baeck@eup.at