O-STA

Europark z nepozabnim doživetjem vstopil v polnoletnost

Europark Maribor je poskrbel, da si bomo njegov vstop v odraslo dobo zagotovo zapomnili. Začeli smo dober teden nazaj z glasbeno ekstazo na Trgu Leona Štuklja, nadaljevali v petek z magičnim šovom za najmlajše, preteklo soboto, zadnjo v avgustu, pa so popestrili Poskočni muzikanti, torta velikanka in rojstnodnevni popusti.

Poskočni muzikanti in torta velikanka

Pretekli konec tedna sta Europarkov 18. rojstni dan obeležili kar dve prireditvi. Najprej so najmlajše v petek v svet čarovnij popeljali trije veliki čarodeji - Čarovnik Grega, Magic Wladimir in Sam Sebastian -, medtem ko so v soboto na račun prišli vsi sladkosnedi in tisti, ki so se z veseljem zavrteli v navihanih ritmih Poskočnih muzikantov. "Odlično vzdušje, prav takšno, kot si ga vsak želi za 18. rojstni dan. Iskrene čestitke Europarku in naj še naprej tako uspešno osrečuje svoje obiskovalce," je povedal Dejan Krajnc, član zasedbe Poskočni muzikant, za katerega pravijo, da ima najvišjo frizuro med slovenskimi estradniki. Simona Mandl, center managerka Europarka, pa je dodala: "Z današnjim dogajanjem zaključujemo praznovanje ob vstopu v odraslo dobo. V teh 18 letih smo veliko dosegli. Vsako leto se trudimo zagotavljati čim boljšo nakupovalno izkušnjo in ponuditi obiskovalcem kaj novega. Mislim, da nam to odlično uspeva, in trudili se bomo, da bo tako še naprej. Najlepša hvala vsem za zaupanje in že sedaj se veselim vsega, kar nas čaka v tem letu."

Glasbena poslastica na Trgu Leona Štuklja

Marsikomu bo v lepem spominu ostal tudi koncert na Trgu Leona Štuklja, s katerim so v Europarku začeli celotedensko praznovanje 18. rojstnega dne. Za pestro glasbeno dogajanje in rajanje pozno v noč so na tretjo avgustovsko soboto poskrbeli priljubljeni raper Challe Salle z bandom Legende ter vrhunska zasedba Perpetuum Jazzile. Z Europarkom sta praznovala tudi postavni pevec Jan Plestenjak in ljubljenec številnih dam Marko Potrč. V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije pa že kujejo načrte in presenečenja za prihodnje leto, ko bodo upihnili že 19. svečko.