O-STA

Sklad iz Abu Dabija v prijateljski prevzem MINDOLA

Svetovna avdicija za hollywoodski film TO DO & DIE, ki naj bi prišel v kinematografe po svetu leta 2020! (Grafika: Business Wire)

"Zlitje subkulture in tehnologije veriženja blokov" bo svetu leta 2019 prineslo spletno borilno igro. Svetovna avdicija za hollywoodski film TO DO & DIE (Naredi & umri), ki naj bi prišel v kinodvorane po svetu leta 2020!

HONG KONG - (BUSINESS WIRE) - Sklad Abu Dhabi Dubai STOB Series 22 Investment Limited Partnership (v nadaljevanju: AbuDhabi22) in družba MINDOL HOLDINGS LIMITED (v nadaljevanju: MINDOL), ki je prisotna na hongkonški borzi Coinsuper (https://www.coinsuper.com), sta se dogovorila, da bo AbuDhabi22 v sklopu javne ponudbe pridobil 33% kriptovalute MINDOL (MIN) (http://mindol.net), ki jo bo izdala družba MINDOL.

To sporočilo za javnost vsebuje večpredstavne vsebine. Izvirnik je na voljo na https://www.businesswire.com/news/home/20180925005523/en/

Javna ponudba bo okrepila strateško partnerstvo z družbo MINDOL. Obe družbi sta izbrali javno ponudbo kot strateški pristop zato, da bi zagotovili nakup po stabilni ceni, saj obe pričakujeta, da bo ponudba sklada AbuDhabi22 znatno presegla druge ponudbe prek običajnih prevzemnih kanalov. Prva stopnja javne ponudbe se je že zaključila, zdaj poteka implementacija TOB-a po ceni za drugo stopnjo.

Poslovna vizija družbe MINDOL za leto 2019 je, da bi njena kriptovaluta med več kot 2.000 kriptovalutami, ki so trenutno na voljo, dosegla tržno kapitalizacijo med prvimi dvajsetimi (na dan 18. septembra 2018 je petinpetdeseta). "Zlitje subkulture in verižnih blokov" je fokus posla, v sklopu katerega bo nastala spletna igra s proračunom v višini 150 milijonov ameriških dolarjev. Prvi korak bo razvoj borilne igre, ki jo bo moč distribuirati po celem svetu, in ki bo temeljila na junakih iz vsebin, ki jih sponzorira MINDOL. Pričakuje se silovite spopade, saj obstaja možnost, da zmagovalec pridobi kriptovaluto MIN od poražene strani. Poleg tega je možno kreirati ekskluzivno kriptodenarnico za MINDOL, ki se jo lahko uporablja na pametnih telefonih, za obstoječe projekte, kot je Influencer Vote ali pa za spletne igre, ki bodo nastale v prihodnosti. Možno je tudi sodelovanje v različnih filmih in japonskih animiranih risankah ter tudi novi medijski strategiji, prav tako pa podpora hollywoodskemu filmu TO DO & DIE, ki naj bi nastal leta 2019 in prišel v kinodvorane po svetu leta 2020, in udeležba na Svetovni avdiciji 2019 MINDOL x TO DO & DIE. Igralci, ki bodo izbrani na avdiciji, naj bi snemali na Japonskem. Podrobnosti bodo objavljene naknadno. Produkcijo filma TO DO & DIE bosta prevzeli družbi PAN Entertainment in SKY INFINITY GROUP, producent pa bo Spencer Jay Kim. Za prodajo bosta zadolženi družbi LOTUS Entertainment in Number 11 Films. Šlo bo za projekt hollywoodskega filma z luksuznimi zasedbami in produkcijskimi ekipami z Japonske in Hollywooda.


Nakupna cena in obdobje

Nakupna cena: 2.69 ameriškega dolarja (stopnja 1 javne ponudbe) ~5.86 ameriškega dolarja (stopnja 5 javne ponudbe)

Referenčna številka 1: končna prodajna cena žetona 0.45 ameriškega dolarja

Referenčna številka 2: Izhodiščna kotacijska cena 0.54 ameriškega dolarja

Obdobje izvedbe: Od desetih dni naprej po datumu zaključka javen ponudbe

Pogoj za sodelovanje: Lastnik, ki ima vsaj 3000 enot MIN kriptovalute na borzi Coinsuper.

Za podrobne informacije, kot so pogoji in namen nakupa, obiščite http://mindol.net

Izvirnik je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180925005523/en/


Kontakti

Abu Dhabi Dubai STOB Series 22 Investment Limited Partnership
direktor Mohiuddin Mohamed
Naslov: TECOM Building, Dubai Internet City, Sheikh Zayed Road 73000 Dubai UAE
mindoltob@ad22stob.org

ali

MINDOL HOLDINGS LIMITED
direktor Fumihiro Fukuhara
Naslov: Suite 2012 20/F Tower 1 The Gateway 25 Canton Road Tsim Sha Tsui Kowloon Hong Kong
info@mindol.net

Twitter: https://twitter.com/mindolproject
telegram: https://t.me/MINDOLGLOBAL (cel svet)
telegram: https://t.me/MINDOLGROUP (Japonska)

Vir: MINDOL HOLDINGS LIMITED