O-STA

Vabilo na GAME CITY 2018 na Dunaju

GAME CITY, eden največjih igričarskih dogodkov v nemškogovorečem svetu, bo že dvanajsto leto potekal med 19. in 21. oktobrom 2018. Dogodka v osrčju Dunaja se bo udeležilo več kot 70 razstavljavcev, ki so velika imena igričarske in zabavne industrije. Eden od vrhuncev letošnjega dogodka bo večdnevni e-športni turnir.

Prelepa dunajska mestna hiša in in trg pred njo bosta letos ponudila približno 10.000 m² površine za igranje iger, odkrivanje novih stvari in sodelovanje v razpravah. Vodilna imena industrije, kot so A1, Bethesda, MediaMarkt, Microsoft Xbox, Nintendo, HP-jev OMEN, Saturn, Sony PlayStation in Square Enix, bodo pred začetkom božične nakupovalne sezone na Dunaju predstavljali najbolj vroče inovacije in novosti. Poleg tega, da bo predstavljal razstavljavce in najnovejše trende, bo GAME CITY ponudil tudi prizorišče za razpravo o izobraževalnih vidikih iger in prakticiranju odgovornosti v odnosu do računalniških iger. Obisk tridnevnega dogodka je brezplačen.

Največji igričarski dogodek v Avstriji v nekaj točkah:

  • od 19. do 21. oktobra 2018, v dunajski mestni hiši, Friedrich-Schmidt-Platz 1, 1010 Dunaj

  • GAME CITY Noč iger, dolga noč iger, ki jo predstavljata fritz kola in A1, bo potekala v petek, 19. oktobra 2018, od 19:00 do polnoči. Za dogodek se je potrebno prijaviti. Minimalna starost udeležencev 16 let.

  • pričakovana udeležba približno 80,000 obiskovalcev

  • več kot 70 razstavljavcev na okoli 10.000 m² razstavnih površin

  • konferenca F.R.O.G. (Future and Reality of Gaming, prihodnost in realnost igranja) s številnimi predavanji domačih in mednarodnih strokovnjakov

  • največji e-športni turnir v realnem svetu na nemškem govornem območju

  • finale avstrijske e-športne A1 lige s skupnim nagradnim skladom 32.000 EUR

  • GAME CITY šolski dan

  • GAME CITY otroški kotiček


Preddogodek za predstavnike medijev bo potekal v četrtek, 18. oktobra. Dostop do prizorišča se odpre ob 17:45, pričetek ob 18:30.

Prijave sprejemamo do 17. oktobra na: game-city@currycom.com


GAME CITY organizira združenje wienXtra v sodelovanju z agencijo za trženje dogodka MICE & Men. Več informacij in slikovnega materiala je na voljo na:
game-city.at/presse #GameCity2018