O-STA

AMC-jeva vznemirljiva serija HUMANS se oktobra s 3. sezono vrača na male zaslone

Tretja sezona vznemirljive serije HUMANS se na kanal AMC vrača v ponedeljek, 8. oktobra, ob 22. uri. Priča bomo napetemu nadaljevanju zgodbe o odnosih med ljudmi in vedno številčnejšo populacijo inteligentnih robotov Synthov, njihovemu rivalstvu in boju za preživetje.

V priznani seriji, ki jo za AMC in Channel 4 producira Kudos, bomo lahko spremljali, kako vedno hitrejši razvoj tehnologije vpliva na družbo. Tretja sezona serije ustvarjalcev Sama Vincenta in Jonathana Brackleya je z osmimi nadaljevanji postavljena v svet paralelne sedanjosti in razkriva, kaj se zgodi, ko se meja med ljudmi in roboti začne brisati.

Serija se s tretjo sezono nadaljuje točno eno leto po množični vstaji Synthov, s katero se je zaključila druga sezona. Zatirani Synthi se borijo za preživetje v svetu, ki jih sovraži in se jih hkrati boji. V razdvojeni Britaniji se Synthi in ljudje trudijo, da bi vzpostavili medsebojni mir. Ko pa se v družbi Synthov pojavijo notranja nesoglasja, je upanje za vzpostavitev stabilnosti in miru resno ogroženo.

Medtem ko se družina Synthov Mia (Gemma Chan), Niska (Emily Berrington) in Max (Ivanno Jeremiah), še naprej bori za svojo pravico do obstoja, se Joe (Goodman-Hill) in Laura (Katherine Parkinson) ter njuni otroci Mattie (Lucy Carless), Toby (Theo Stevenson) in Sophie (Pixie Davies) trudijo sprejeti grozljive stvari, ki so se zgodile v prejšnji sezoni.

Znanim obrazom igralske zasedbe Gemmi Chan (Captain Marvel, Crazy Rich Asians), Katherine Parkinson (The Honorable Woman, The IT Crowd), Tomu Goodman-Hillu (Mr. Selfridge, The Imitation Game), Emily Berrington (24: Live Another Day, The Inbetweeners 2), Colinu Morganu (Merlin, The Fall), Ivannu Jeremiahu (Black Mirror, Doctor Who) in Ruth Bradley (Grabbers, Pursuit), se je v novi sezoni pridružil Mark Bonnar (Catastrophe, Apple Tree Yard).

Serija Humans je nastala po nagrajeni švedski znanstveno-fantastični drami Real Humans, ki jo je ustvaril Lars Lundstrom. Izvršni producenti serije so Jonathan Brackley, Sam Vincent, Derek Wax in Emma Kingsman-Lloyd za Kudos v sodelovanju z Wild Mercury Production in Lars Lundstrom ter Henrik Widman za Matador Films. Tretjo sezono serije HUMANS sta napisala Sam Vincent in Jonathan Brackley, sodelovali pa so tudi Debbie O'Malley, Namsi Khan, Jonathan Harbottle, Melissa Iqbal in Daisy Coulam, produciral pa jo je Kudos (Vicki Delow) v sodelovanju s SVT in Matador Films. Za Channel 4 sta serijo naročila Beth Willis in Simon Maxwell, za AMC pa Kristin Jones.

###

O AMC, najbolj priljubljeni ameriški kabelski televiziji

Kabelska televizija AMC, ki sodi med najbolj priljubljene in največkrat nagrajene blagovne znamke v zgodovini televizije, je v Slovenijo prispela 5. novembra 2014. Začetek oddajanja je bil del širše pobude, saj je istočasno začela oddajati tudi v drugih državah Srednje in Vzhodne Evrope. AMC Networks International - Central & Northern Europe gledalcem AMC prinaša vsebino, po kateri ta blagovna znamka slovi: izvirne serije in kakovostne filmske vsebine. S predvajanjem kritiško priznanih serij, kot so Kriva pota (Breaking Bad), Bitka za CTRL (Halt and Catch Fire), Fargo, Better Call Saul, Fear The Walking Dead, HUMANS, Into the Badlands, The Night Manager, Preacher in Hap and Leonard, AMC utrjuje svoj položaj kot vodilna znamka podjetja ter globalno priljubljena in znana izbira ljubiteljev filmov in serij.

Za več informacij obiščite www.facebook.com/amctvslo in www.amctvce.com

O AMC Networks International

AMC Networks International - Central & Northern Europe, je podružnica AMC Networks International, vodilnega mednarodnega podjetja na področju oddajanja in distribucije tematskih televizijskih programov s poudarkom na trgih Srednje in Vzhodne Evrope. Trenutno ponudba AMCNI - Central & Northern Europe vključuje 13 televizijskih programov v štirih žanrih:

  • šport: Sport1, Sport2, SportM,

  • otroški programi: Minimax, Megamax,

  • informacije in zabava: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home,

  • filmski programi: AMC, Film Mania, Film Café in Film+.

Programi so prilagojeni lokalnim gledalcem, jezikom in trgom, na voljo pa so na številnih platformah, kar vključuje programe v visoki ločljivosti, televizijo na zahtevo in mobilne naprave.

AMC Networks International je globalna skupina podjetja AMC Networks, ki priznane in zabavne vsebine zagotavlja v več kot 140 državah in območjih, kar vključuje Afriko, Azijo, Evropo ter Južno in Srednjo Ameriko. AMCNI sestavljata globalni blagovni znamki AMC in Sundance Channel ter priljubljeni, lokalno priznani programi iz različnih žanrov.

Za več informacij obiščite naslov www.amcnetworks.com/amcni.


###

Kontakt za medije:

Petra Črnivec

e-pošta: petra.crnivec@ippr.si

GSM: 040 165 054