O-STA

Praznujemo 3-letnico Podjetniškega centra Standard

Velenje, 10. oktober 2018 - V ponedeljek, 15. oktobra, bomo ob 18. uri v prostorih Podjetniškega centra Standard pripravili praznično srečanje ob 3-letnici podjetniškega centra v Velenju.

Pred tremi leto smo v Standardu slavnostno odprli nove prostore za mlada podjetja. Od leta 2015 je v SAŠA inkubatorju delovalo že 39 novih podjetij, ki so ustvarila 44 novih delovnih mest, število vključenih podjetij v programe SAŠA inkubatorja pa še naprej vztrajno raste.

V Velenju želimo krepiti sodelovanje in povezovanje tako gospodarskih kot tudi negospodarskih organizacij, zato smo v začetku lanskega leta na pobudo župana Mestne občine Velenje Bojana Kontiča in predsednika Uprave Gorenja Franja Bobinca ustanovili tudi Klub podjetnikov SAŠA regije. Klub si prizadeva soustvarjati sodelovalno in spodbudno okolje, v katerem bodo lahko tako mlada kot uveljavljena podjetja uresničila svoj potencial. Tovrstno celovito delovanje bo omogočalo nadaljnji gospodarski in podjetniški razvoj SAŠA regije ter ustvarjanje novih delovnih mest, ki bodo občanom zagotavljala boljšo kakovost življenja.

Praznično druženje ob 3-letnici bodo v podjetniškem centru s humorjem popestrili lokalni standup komiki pod vodstvom Uroša Kuzmana.

Prijazno vabljeni,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

Aleksandra FORŠTNER, univ. dipl. politolog
Kabinet župana

T: 03 8961 736
......................................................................................................................