O-STA

Sejmi OKUSOV - GASTexpo vabijo

Vabljeni k razstavljanju na 13. Sejmih OKUSOV - GASTexpo, ki se bodo odvijali v terminu 30. 1. - 2. 2. 2019.

Izpostavljamo letošnjo NOVOST in sicer:

1. Državno prvenstvo TOPESPRESSO LATTE ART GRADING SYSTEM Slovenija
Kjer se bodo pomerili vsi kvalificirani BARISTI LATTE ART-a iz Slovenije, ki imajo zelen, rdeč ali črn lonček Latte Art Grading System Slovenija. Zmagovalec bo prvič v zgodovini Slovenije nastopil na svetovnem prvenstvu Latte Art Grading System na COFFEE Festivalu 2019 v Milanu!

Delavnice LATTE ART-A s strani ustanovitelja g. LUIGI LUPI in drugih svetovno priznanih in uveljavljenih mojstrov iz Italije - ga. MANUELA FANSORE, ga. CARMEN CLEMENTE in ga. MARTINA LUPI.

Več informacij tukaj.

Letošnja novost se pridružuje ostalim ekskluzivnim delavnicam, mednarodnim in državnim uveljavljenim tekmovanjem v peki pizze, pripravi sladoleda in barskih pijač, izboru piva in drugih, ki jih sejem organizira v sodelovanju z razstavljavci in priznanimi strokovnjaki.

Program DOGAJANJ in TEKMOVANJ 2018

FOTO in VIDEO galerija 2018

Sejem je iz leta v leto bogatejši, obsežnejši in pestrejši, zaradi česar število strokovnih poslovnih obiskovalcev narašča. Poseben poudarek je dan vrhunskim delavnicam in tekmovanjem mednarodnega značaja, kjer so obiskovalci deležni novih znanj in veščin.

Z vašim morebitnim nastopom na sejmu boste zagotovo pridobili nove stranke!

Zato dovolite, da vas kot našemu potencialnemu razstavljalcu (vaše podatke hranimo skladno z zakonom v naši bazi) letos ponovno povabimo k razstavljanju. Z odločitvijo ne odlašajte, saj so razstavne površine omejene. Za hitrejši korak priporočamo, da nam sporočite vaše želje kot so velikost prostora, morebitna oprema in instalacije, da vam na osnovi tega pripravimo ponudbo z možno lokacijo v dvorani.

Pišite nam na info@gast.si ali pokličite na 05/626-02-73 - z veseljem smo vam na razpolago tudi za dodatne informacije.

Prijavnica na GASTexpo 2018