O-STA

Project44 in Gatehouse Logistics v ekskluzivno partnerstvo

17.10.2018 07:00 UTC

Mednarodno sodelovanje bo omogočilo večjo prepoznavnost prevoznikov v Evropi in Severni Ameriki

CHICAGO & NØRRESUNDBY, Danska--(BUSINESS WIRE)-Project44 (p44) in Gatehouse Logistics sta danes sporočila, da sta sklenila eksluziven, mednaroden sporazum, ki jima bo omogočil varen dostop do največjega preglednega omrežja v Severni Ameriki in Evropi. Še več, sporazum bo obema ponudnikoma tehnologije omogočal, da svoje pregledne rešitve prineseta v različne načine prevoza in različne države.

Sporočilo za javnost vsebuje multimedijske vsebine. Celotno sporočilo si lahko ogledate tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20181017005211/en/

Preglednost verige od začetnega do končnega člena je ključna za kompleksne globalne organizacije, ki želijo spremljati globalne operacije, povečati učinkovitost in izboljšati celotno izkušnjo strank. Pričujoče prvo tovrstno mednarodno partnerstvo omogoča preglednost ključnih procev v prevozništvu, ter globalnim organizacijam zagotavlja natančen vpogled v dogajanje in aktivno odzivanje na vse dogodke v njihovi dobavni verigi s "hitrostjo misli".

Glavni izvršni direktor podjetja Gatehouse Logistics Jesper Bennike je dejal, da "project44 in Gatehouse Logistics že leta poudarjata pomen zanesljivosti podatkov. To sodelovanje je v skladu z glavno obljubo obeh podjetij, da bosta ustvarili najbolj obsežen sistem globalne preglednosti samo na podlagi varnih, visokokakovostnih in ažurnih informacij."

Od leta 1992 podjetje Gatehouse Logistics utira pot varnemu deljenju podatkov prek celotne dobavne verige, kar s sabo prinaša prepotrebno preglednost vhodne in izhodne logistike. GhTrack je naprava za deljenje podatkov, ki je v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov, je nevtralna in primerna za uporabo na vseh računalniških napravah, podjetju Gatehouse Logistics pa omogoča, da gradi največjo mrežo telematičnih sistemov v Evropi. Podobno je project44 hitro postal vodilni akter na področju napredne preglednosti v Severni Ameriki, saj gradi največjo in najbolj vključujočo mrežo ponudnikov zmogljivosti, ki so povezani s pomočjo sistema ELD, telematike, neposrednih povezav API, app-less trackinga ali aplikacij za pametne telefone.

Prek novonastalega partnerstva bodo imele stranke platforme project44 in podjetja Gatehouse Logistics takojšenj in izpodbojen dostop do mreže 175.000 mulitomodalnih nosilcev, ki jo sestavlja 90.000 ponudnikov zmogljivosti iz Severne Amerike in 85.000 iz Evrope. Postopki implementacije so bili pospešeni, da bi vsem strankam omogočili hiter in nemoten prehod na novi sistem ter takojšnjo vrednost za njihov denar.

"Preglednost je prva in glavna pobuda v dobavni verigi. Videli smo rekordno število severnoameriških in evropskih podjetij, ki vlagajo v platforme, ki omogočajo preglednost v realnem času in so bodisi samostojne bodisi delujejo v povezavi s sistemi TMS, CRM, WMS ali ERP," je dejal ustanovitelji in glavni izvršni direktor podjetja project44 Jett McCandless. "Partnerstvo pospešuje hitrost, s katero lahko izdelovalci, trgovci, ponudniki spletne prodaje, distributerji, posredovalci tovora in 3LP-ji uspešno uporabljajo ugodnosti sistema za preglednost od začetnega do končnega člena, ko sodelujejo z enim samim ponudnikom preglednosti za vse pošiljke ne glede na zemljepisni položaj."

Če želite izvedeti več o eksluzivnem partnerstvu ali načrtujete testno uporabo, obiščite https://get.project44.com/ghl-partnership/ . Vodilni predstavniki podjetij project44 in Gatehouse Logistics se bodo udeležili 35. Mednarodne konference dobavne verige v Berlinu (17-19. oktober 2018), ki jo organizira BVL. Uredniki, ki se bodo udeležili konference BVL-ja so 17. oktobra ob 14:00 vabljeni na sprejem v Gartenlounge II. na ekskluziven briefing.

O podjetju project44:

Project44 je ena izmed vodilnih platform za preglednost na svetu, tako za naročnike prevoza kot druga logistična podjetja. Project44 povezuje, avtomatizira in prinaša preglednost v ključne transportne procese, da bi izboljšal vpogled v trenutno stanje in skrajšal čas med vpogledom in dejanji. S pomočjo platforme project44, ki temelji na sistemu v oblaku lahko organizacije povečajo učinkovitost svojega delovanja, znižajo stroške, izboljšajo odpošiljanje in svojim strankam nudijo izjemo izkušnjo, primerljivo z Amazonom. Project44 je povezan z več kot 175.000 prevozniki po vsem svetu in se ponaša z obsežno pokritostjo za vse ELD- in telematske naprave na trgu, podpira pa vse načine prevoza in odpošiljanja, kot so Parcel, Final-Mile, Less-than-Truckload, Volume Less-than-Truckload, Truckload, Rail, Intermodal in Ocean. Za več informacij obiščite www.project44.com.

O podjetju GateHouse Logistics A/S:

GateHouse Logistics je lastnik znamke ghTrack, popolnoma nevtralne in neodvisne storitve za deljenje podatkov v oblaku, ki utira pot novemu načinu varnega deljenja ključnih poslovnih podatkov prek celotne dobavne verige. Hkrati nudi popolno podlago za nastajoče pametne industrije, ki vključujejo razvoj na področju interneta stvari. GhTrack prinaša dolgo pričakovano preglednost procesov od začetnega do končnega člena v realnem času vsem udeležencem dobavne verige.

Sešteva podatke o lokaciji in tiste, pridobljene s pomočjo senzorjev, iz vseh načinov transporta ter jih predstavi kot en, enoten in logičen tok podatkov, ki ga je enostavno integrirati v vsak poslovni sistem. GhTrack, ki je v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov, je najpogosteje uporabljena in varna storitev za deljenje podatkov. Obiščite tudi www.ghTrack.com.

Izvirnik si lahko ogledate na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20181017005211/en/

Kontakti:

Kontakt za medije v Severni Ameriki:
project44
Ally Lynch, VP marketing
Telefon: 1-312-300-4899
E-pošta: ally@project44.com
ali
kontakt za medije v Evropi:
GateHouse Logistics
Mette Lilkær, direktorica za strateško prodajo in trženje
Stacionarni telefon: + 45 7020 1909. Mobilni telefon: + 45 2920 2383
E-pošta: mdl@gatehouse.dk

Vir: project44