O-STA

Cashback World se lahko pohvali s pametnim brskalnim vtičnikom za spletne nakupovalce.

Brskalni vtičnik "Cashback Helper", bo za mednarodno nakupovalno skupnost Cashback World razlog za veliko vznemirjenjen, ki šteje 11 milijonov članov v 47. državah po svetu. Uporabno orodje poskrbi, da kupci nikoli več ne izpustijo Cashbacka in drugih nakupovalnih ugodnosti.

Cashback World člani, prejmejo 5% Cashbacka in točke Shopping Points za vsak nakup, pri katerem koli izmed 120.000 partnerskih podjetji po svetu. Točke Shopping Points lahko unovčijo pri partnerskih podjetjih za izjemno zanimive ponudbe Shopping Point Deals. Zahvaljujemo se za "Cashback Helper" vtičnik za Firefox, Chrome in Safari. Sedaj je za vas, ki nakupujete preko spleta lažje požeti ugodnosti.

S pomočjo Google iskalnika vas bo Cashback Helper obveščal, če je podjetje, ki ga iščete partnersko podjetje Cashback Worlda in vam pokazal, koliko Cashbacka in točk Shopping Points lahko prejmete in ali so na voljo posebne ponudbe Deal. Če ste izbrali spletnega partnerskega trgovca, kliknite na "Activate Cashback", da boste upravičeni do Cashback World ugodnosti. Zaradi preproste uporabe vtičnika, se vam ni treba več prijavljati na cashbackworld.com - zadostuje, da se svojimi dostopnimi podatki prijavite v razširitev Cashback Helper.

In ne samo to, preprost in pregleden dizajn vam omogoča hiter dostop do informacij - seznam najboljših partnerskih trgovcev, nova partnerska podjetja in njihove veljavne akcije. Iskanje želenih spletnih in nespletnih partnerskih trgovcev je postalo zelo preprosto: s klikom na lupo v zgornjem desnem kotu, boste hitro poiskali želeno trgovino. Za navdušence AS Roma, MotoGP™ in drugih priznanih partnerjev Cashback Worlda, je Cashback Helper na voljo v dizajnu priljubljenega kluba.

Za nadaljnje informacije o namestitvi razširitve Cashback Helper, pritisnite na povezavo.

www.cashbackworld.com/helper.

O Cashback Worldu

Mednarodna nakupovalna skupnost Cashback World, na svetovni ravni, nudi atraktivne ugodnosti (Cashback in točke Shopping Points) vsem, ki želijo prihraniti denar z nakupi v trgovinah s kartico Cashback Card ali pri spletnih trgovcih. Zraven tega, Cashback World omogoča preprost in sodoben program zvestobe strank, ki omogoča, da postanejo del nakupovalne skupnosti. Cashback World je trenutno prisoten v 47 državah. 11 milijonov članov prejema nakupovalne ugodnosti pri skoraj 120,000 partnerskih podjetjih po celem svetu.

Več na www.cashbackworld.com.

Kontakt:

mWS myWorld Solutions AG

Silvia Kelemen Weihs

Tel.: +43 (0) 664 8555 241

silvia.kelemen@myworld.com