O-STA

V Mary Kay imenovali dva nova direktorja za dobavno verigo

Chaun Harper in Lucy Gildea se bosta kot člana uprave pridružila globalnemu podjetju
Chaun Harper in Lucy Gildea se bosta kot člana uprave pridružila globalnemu podjetju

24.1.2019 13:12 UTC

Nova člana uprave globalne kozmetične znamke Chaun Harper in dr. Lucy Gildea

DALLAS, ZDA--(BUSINESS WIRE)-- Mary Kay Inc., ki je že 55 let ena vodilnih znamk kozmetične industrije z neposredno prodajo na skoraj 40 trgih, sporoča, da je bil Chaun Harper imenovan na mesto višjega podpredsednika - glavnega proizvodnega direktorja in dr. Lucy Gildea na mesto višje podpredsednice - glavne direktorice za znanost. Harper in Gildea se bosta tako pridružila upravnemu odboru globalnega kozmetičnega podjetja.

Sporočilo za javnost vsebuje multimedijske vsebine. Celotno sporočilo si lahko ogledate tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20190124005055/en/

Chaun Harper bo kot višji podpredsednik - glavni proizvodni direktor prevzel odgovornost za globalne proizvodne procese, globalni nadzor nad inventarjem, načrtovanjem dobave, transportom in globalno kakovostjo. Harper se je podjetju Mary Kay Inc. pridružil leta 2014 kot direktor produkcije. V času svojega mandata je odigral ključno vlogo pri ustvarjanju kulture nenehnega izboljševanja proizvodnje podjetja Mary Kay, vključno z bistvenim izboljšanjem učinkovitosti proizvodnje in uvajanjem ključnih razvojnih priložnosti za zaposlene za izboljšanje njihovih tehničnih znanj in karierno napredovanje. Preden je prišel v to legendarno kozmetično podjetje, je Harper delal za L'Oréal, kjer je zasedal različne položaje tako v operativnem kot v kvalitativnem delu.

Kot višja podpredsednica - glavna direktorica za znanost bo dr. Lucy Gildea še naprej vodila razvoj in raziskave podjetja Mary Kay Inc. Odkar se je temu legendarnemu podjetju pridružila leta 2017, si je dr. Gildea prizadevala za uresničitev globalne strategije za izdelke podjetja in načrtovane inovacije. Z globalnim portfeljem več kot 1.400 patentov za izdelke, tehnologije in embalažne sisteme Mary Kay spodbuja kulturo inovativnosti in letno vlaga milijone dolarjev v raziskave in razvoj. Dr. Gildea bo ključna pri inovativnem vodenju družbe v novo generacijo. Preden se je dr. Gildea pridružila podjetju Mary Kay, je 15 let delala v podjetju Procter and Gamble na področju zdravstva, ustne higiene, lepotne tehnologije in razvoja nege/lepote kože.

"V relativno kratkem času sta tako Chaun kot Lucy pomembno prispevala k podjetju in odigrala ključno vlogo pri raziskavah, razvoju in dobavni verigi Mary Kaya," je dejala Deborah Gibbins, direktorica operative v Mary Kay Inc. "V njunih novih vlogah si bosta Chaun in Lucy kot člana uprave podjetja prizadevala za globalno in regionalno razporeditev strategije in načrtov za izdelke Mary Kay®. Kot eden glavnih inovativnih podjetij na področju neposredne prodaje in kozmetične industrije je Mary Kay kozmetična gonilna sila z več kot 700 izdelki v svojem globalnem portfelju. Medtem ko še naprej ustvarjamo najboljše izdelke v kozmetični industriji, smo Chauna in Lucy s ponosom imenovali na ti vodilni poziciji, saj vemo, da bosta njuno vodenje in strokovnost nepogrešljiva pri naših prizadevanjih za obogatitev življenja žensk po vsem svetu."

Harper je diplomiral iz znanosti in kemije na Tehnični Univerzi Arkansas v Russellvillu, v zvezni državi Arkansas, ter magistriral na področju poslovnega upravljanja na Univerzi Webster v St. Louisu, v zvezni državi Misuri. Dr. Gildea je diplomirala iz biologije na Georgetown Collegeu v Georgetownu, Kentucky, ima pa tudi doktorat s področja celične in molekularne biologije, imunologije in nalezljivih bolezni Univerze v Cincinnatiju.

O Mary Kay

Uspeh podjetja Mary Kay se skriva v naši predanosti privlačnim izdelkom, zadovoljujočim priložnostim in pozitivnim vplivom na skupnost. Mary Kay že 55 let navdihuje ženske v skoraj 40 državah, da uresničijo svoje podjetniške cilje. Kot podjetje, ki je vredno več milijard dolarjev, ponujamo najnovejše in najbolj napredne izdelke za nego kože, ličila in dišave. Odkrijte še več razlogov za oboževanje Mary Kayja na marykay.com.

Sporočilo za javnost v izvirniku je na voljo na businesswire.com https://www.businesswire.com/news/home/20190124005055/en/

Kontakt:

Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 ali media@mkcorp.com



Vir: Mary Kay