O-STA

Novost: priznana italijanska znamka Coincasa v Sloveniji

V središču prestolnice, v Nami, je zaživela italijanska blagovna znamka z izdelki za dom Coincasa. Italijani so znani po tem, da znajo uživati življenje. In prav to lahko začutimo v edinstvenem stilu, mešanju različnih razpoloženj in trendov, ki jih je v 4. nadstropje prenovljene ljubljanske Name prinesla vrhunska italijanska znamka. Z njo je med drugim sodeloval tudi priznani italijanski kuhar Davide Oldani, ki v bližini Milana vodi restavracijo z Michelinovo zvezdico D'O.

Novost v Sloveniji

Nama, ki je v preteklem letu v svoje prostore že pripeljala Baby Center in franšizno trgovino SPAR partner NAMA, je tako še nadgradila svojo ponudbo. Ostaja v koraku s časom in v centru navdiha. V objem toplega doma se vračamo vedno znova, doma počnemo številne aktivnosti, ustvarjamo spomine in uživamo s svojimi najdražjimi. Da bomo lahko poskrbeli za urejen dom, naš varen pristan, so v Nami k sodelovanju povabili Coincaso ter tako prestolnici in Sloveniji ponudili novost, ki je pri nas še ni. Coincasa ustvarja in izdeluje izdelke za dom že od leta 1962. Navdih iščejo po vsem svetu, nato pa jih reinterpretirajo z italijanskim okusom. Vrhunski materiali, pozornost do detajlov in izvirne zlitine se združijo skupaj in ustvarijo sodobno eleganco, ki omogoča, da svoj dom opremimo v svojem posebnem slogu.

V Nami so tako zaključili trenutno obdobje prenov, ki se je začelo spomladi 2017, ko so veleblagovnico razširili pod arkade in zagotovili dodatnih 200 kvadratnih metov nakupovalnih površin, na katerih kupcem ponujajo kozmetiko različnih blagovnih znamk, torbice in modne dodatke.