O-STA

Vabimo na razvajanje

Velenje, 1. marec 2019 - Pozivu Mestne občine Velenje za sodelovanje pri projektu Razvajaj se v mestu so se odzvali trgovci in obrtniki v središču mesta, ki bodo v času od 4. do 25. marca pripravili posebno ponudbo, namenjeno ženam. V okviru projekta bomo v soboto, 9. marca, ob 10. uri pred Centrom Nova organizirali tudi modno revijo; v petek, 8. marca, pa se bo ob 20. uri v Rdeči dvorani pričel tradicionalni koncert ob dnevu žena - nastopila bosta ABBA & Queen tribute bands.

Mestna občina Velenje že šesto leto zapored ob dnevu žena pripravlja projekt Razvajaj se v mestu, s katerim želimo v mestno središče privabiti čim več obiskovalcev. 20 trgovcev in obrtnikov se je odločilo, da bodo v času od 4. do 25. marca pripravili posebno ponudbo, ki bo prvenstveno namenjena ženskam. Obiskovalkam bodo v tem času omogočili ugodne nakupe svojih izdelkov in storitev, jih za nakup nagradili ali pa jim ponudili brezplačno razvajanje.

V okviru projekta bomo v soboto, 9. marca, pred Centrom Nova organizirali tudi modno revijo. Nove kolekcije oblačil bodo na ogled postavili Boutique Rock Box, Butik Moja Avenija, Hummel trgovina, Pletenine Špenko, Poročni salon Jasana Dizajn, Proteini.Si Shop Velenje ter trgovine Emma, Merot in Sax; svoje storitve pa bodo predstavili Frizerski salon Figaro, Mh Studio in brivnica Marko Hriberšek ter Studio Jantar. Glasbeni nastop pripravlja Alen Vogrinec Vesel, finalist oddaje Slovenija ima talent leta 2010, na koncu programa pa se mu bo pridružila še Naja Toše Vogrinec.

Posebno presenečenje pripravljamo ob koncu modne revije. Obiskovalke bomo obdarili s 1.000 nageljni, ki jih bodo razdelili člani Rokometnega kluba Gorenje Velenje. Rokometaši bodo podarili tudi nekaj vstopnic za četrtfinalno tekmo Pokala Slovenije, ki bo na sporedu v torek, 12. marca, ob 19. uri v Rdeči dvorani Velenje.

V priponki posredujemo letak, v katerem so podrobneje navedene priložnostne ponudbe, ki so jih pripravili sodelujoči pri projektu Razvajaj se v mestu.

Prijazno vabljeni na razvajanje v Velenje!

Lep pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

Vesna JELIČIĆ, univ. dipl. soc.
Kabinet župana

T: 03 8961 700
........................................................................................................................