O-STA

Za navijače, ki v ZDA odhajajo na košarkarsko tekmo med ekipama Luke Dončića in Gorana Dragića, je Telekom Slovenije pripravil zelo ugoden zakup

Ljubljana, 15. marca - V košarkarski ligi NBA bo v četrtek, 28. marca, potekala med slovenskimi košarkarskimi navdušenci težko pričakovana tekma ekip Miami HEAT, za katero igra Goran Dragić, in Dallas MAVERICKS, v kateri v svoji prvi sezoni v ligi NBA blesti Luka Dončić. Številni slovenski navijači si bodo tekmo v Miamiju ogledali v živo, za svoje naročnike mobilnih storitev, ki odhajajo v ZDA, pa je Telekom Slovenije pripravil posebno ponudbo za čas njihovega gostovanja.

Telekom Slovenije je za navijače pripravil ugoden zakup, ki v ZDA prinaša:

  • 7 GB mobilnega prenosa podatkov,

  • 7 dni v omrežju T-Mobile USA,

  • za 7 evrov.

Navijači si lahko zakup vključijo tako, da pošljejo SMS s ključno besedo 777 na številko 1918.

Zakaj je vse v znamenju sedmice? Ker Goran Dragič nosi dres s številko 7, Luka Dončić pa dres s številko 77.

V Telekomu Slovenije svetujejo, naj navijači zakup opravijo ob odhodu na pot, ponudba pa sicer v omrežju operaterja T-Mobil USA velja v vseh ameriških zveznih državah. Ponudba velja od 15. 3. do 5. 4. Zakup je omogočen tudi poslovnim uporabnikom in uporabnikom ločenega računa. Več o ponudbi "Zakup ZDA 7 dni" na https://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/ponudba/telefonija/storitve/zda-7-dni.

Od 15. marca do 5. aprila poteka tudi nagradna igra "777", v kateri sta glavni nagradi klubska dresa Gorana Dragića in Luke Dončića. Nagradna igra poteka na družbenih omrežjih Facebook in Twitter ter na spletni strani Telekoma Slovenije (https://www.telekom.si/info-in-obvestila/nagradne-igre/nagradna-igra-777).