O-STA

Kohler s hvalnico oblikovalskim detajlom na milanskem tednu oblikovanja 2019


KOHLER, Wis., ZDA--(BUSINESS WIRE)-- Kohler, svetovna znamka življenjskega sloga, se vrača na milanski teden oblikovanja, da bi obiskovalcem omogočila vabljivo čutno izkušnjo sredi zgodovinske palače Palazzo Del Senato (via Senato 10, 20121 Milano, Italija). Razstava velikega formata, ki gledalca popolnoma prevzame, prek umetelne kombinacije vode, tehnologije, teksture in barv predstavlja Kohlerjev pogumen pristop k oblikovanju in najbolj osupljive kreacije te znamke. Instalacija bo odprta od 9. do 13. aprila vsak dan od 10. do 19. ure.

Sporočilo za javnost vsebuje tudi večpredstavnostne vsebine. V celoti je na voljo na: https://www.businesswire.com/news/home/20190318005858/en/


"Milanski teden oblikovanja je največje praznovanje ustvarjalnosti in inovativnosti v svetovni oblikovalski skupnosti," je dejal Jim Lewis, podpredsednik Kohlerjevega oddelka za globalno trženje izdelkov za kuhinje in kopalnice. "Zaradi svoje energije in atmosfere je dogodek odlična priložnost za raziskovanje novih zamisli in praznovanje naših najnovejših načinov izražanja v oblikovanju z navdihujočim občinstvom oblikovalcev iz vsega sveta."

Narava igra vodilno vlogo, saj že ob vhodu na razstavo obiskovalce pričaka "digitalen vrt", nato pa si lahko ogledajo še neskončen vrt, v katerem so sproščeno razporejeni izdelki iz Koglerjeve zbirke Pameten dom. Kohlerjev razstavni prostor vključuje tudi bar in salon, kjer se lahko gostje sprostijo in okrepčajo.

Poleg tega bo Kohler Palazzo uporabil kot platformo za predstavitev druge globalne oblikovalske teme podjetja, Eksperimentalno razkošje, v okviru katere raziskuje detajle in plasti, ki ustvarijo bogata in dinamična okolja.

Izdelki, predstavljeni na letošnji razstavi vključujejo najnovejše izdelke znamk Kohler Co. KOHLER, KALLISTA, ANN SACKS in ROBERN. Mediji, ki jih zanima voden ogled ali udeležba na medijskih dogodkih v okviru razstave, naj se, prosimo, obrnejo na Kohlerjeve sodelavce z oddelka za stike z javnostmi.

Pameten dom

Pametna stranišča nudijo popolno kombinacijo prefinjenega oblikovanja in neprekosljive tehnologije ter omogočajo največje osebno ugodje in čiščenje. Velik nabor prilagoditev - od ambientalne svetlobe in brezžične glasbe do nadzora nad temperaturo - omogoča zares osebno izkušnjo.

Digitalno tuširanje spreminja dnevno rutino posameznika, saj omogoča prilagoditve tudi najmanjših podrobnosti. Uporabnike vabi, da si nastavijo način pršenja vode in pare, glasbo in osvetlitev, ter si tako ustvarijo sprostitev, ki jim najbolj ustreza.

S pomočjo Kohlerjevega portfelja izdelkov za Pametne sobe lahko nastanejo najpametnejše kopalnice na svetu.

Barva, material, zaključni premaz

S celo paleto barv Kohlerjevi zaključni premazi vizualno ustvarijo vzdušje za kateri koli prostor, ki ima svojo zgodbo, in ji vdahnejo edinstven značaj. Zaključni premaz za pipe Etch - ki napoveduje kolekcijo Component - nudi lep, nežen prehod med dvema zaključnima premazoma z natančnim grafičnim vzorcem. Široka paleta barv in umetelnih grafik pritegne pogled in ustvari čudovit, dekorativen prizor.

Izhajajoč iz japonske kulture Kensho posreduje zgodbo o dekorativnih šivih, znanih kot sashiko, na katere spominjajo vzorci, vrezani v kamen. Kažejo tudi vpliv italijanske tehnike vrezovanja acqueforti, pri kateri s pomočjo kovin in marmorjev nastane poseben način okraševanja. Oblika je čudovita, pravi kamen doda teksturo in raznolikost, dekorativne tehnike pa so osupljive.

Zbirka pip in dodatkov Parallel s preciznimi rezi in ultra gladkimi površinami v moderno kopalnico prek nadzorovanega izražanja prinaša prefinjenost. Dihotomijo okroglih in kvadratnih oblik zaokrožajo značilni vogali, ki omogočajo krasne odseve in natančno poravnavo. Manjši detajli dodajajo izviren značaj in zbirko povzdignejo na višjo raven prefinjenosti.

V partnerstvu z matičnim podjetjem Kohler Co., ANN SACKS prvič predstavlja kolekcijo Crackle, ki jo je ustvaril Kohler WasteLAB. Gre za inovativno serijo ploščic, v kateri je kot medij uporabljena Kohlerjeva surova odpadna lončenina, kar pomeni, da je odpadek preoblikovan v odzivno ploščico. Kolekcija, ki je bila ročno narejena po naročilu v WasterLAB-u v Kohlerjevi tovarni emajla v Wisconsinu, je ena izmed pobud programa Kohlerjeve inovacije za skupno dobro. V Milanu bo kolekcija prvič uradno predstavljena svetu skupaj s popolnoma novo barvno paleto.

O družbi Kohler Co.

Kohler Co., ustanovljen leta 1873 in s sedežem v Kohlerju v Wisconsinu, je ena najstarejših in največjih družb v ZDA v zasebni lasti, ki ima skoraj 37,000 sodelavcev. Kohler ima več kot 50 proizvodnih lokacij po vsem svetu in je globalno vodilna družba na področju oblikovanja, inovacij in izdelovanja izdelkov za kuhinjo in kopalnico; motorjev in energetskih sistemov; luksuznih omar in ploščic; in lastnik/upravljavec dveh najodličnejših, s petimi zvezdicami ocenjenih hotelskih in golf destinacij v Kohlerju v Wisconsonu in v St. Andrewsu na Škotskem. Kohlerjevo golf igrišče Whistling Straits bo leta 2020 gostilo tekmovanje Ryder Cup. Več informacij je na voljo na kohlercompany.com.

Izvorna različica sporočila je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190318005858/en/

Kontakt:

Vicki Valdez Hafenstein
victoria.valdezhafenstein@kohler.com
+1-920-457-4441, dod. 70519

Vir: Kohler Co.

Večpredstavnostne vsebine

Foto: Razstava velikega formata, ki gledalca popolnoma prevzame, prek umetelne kombinacije vode, tehnologije, teksture in barv predstavlja Kohlerjev pogumen pristop k oblikovanju in najbolj osupljive kreacije te znamke. Instalacija svetu prvič predstavlja izdelke znamk KOHLER, KALLISTA, ANN SACKS in ROBERN. (Foto: Business Wire)

Foto: Narava igra vodilno vlogo, saj že ob vhodu na razstavo obiskovalce pričaka "digitalen vrt", nato pa si lahko ogledajo neskončni vrt, v katerem so sproščeno razporejeni izdelki iz Kohlerjeve zbirke Pameten dom. Kohlerjev razstavni prostor vključuje tudi bar in salon, kjer se lahko gostje sprostijo in okrepčajo. (Foto: Business Wire)

Logo