O-STA

V Europarku kar dve novosti: Promod in Cvetličarna Park

Pomlad s seboj prinaša novosti. Med njimi sta letos tudi dve novi prodajalni v Europarku. Danes so namreč odprli prodajalno Promod ter Cvetličarno Park.

Francoski modni pridih

Na otvoritvi prodajalne Promod je svoje najljubše modne zapovedi z obiskovalci delila pevka Natalija Verboten. Pridružile so se ji nekdanja Miss Slovenije Tadeja Ternar, plesalka šova Zvezde plešejo Martina Plohl, modna blogerka Sara Zavernik in drugi znani. Francoska modna blagovna znamka Promod ponuja dostopna modna oblačila in ustvarja francoski modni pridih v več kot 50 državah. V mariborskem Europarku, kjer so odprli prvo prodajalno po novem konceptu izven matične domovine, je tako od danes na voljo široka izbira oblačil po zadnjih modnih trendih - za vse postave in oblike.

Za še bolj svežo pomlad

Za še bolj svež pridih letošnje pomladi pa bo poskrbela tudi danes odprta Cvetličarna Park. Ponujajo številne vrste rezanega cvetja in lončnic, poskrbijo za mala in velika presenečenja ter ponujajo bogat nabor pozornosti, s katerimi lahko obdarite svoje bližnje ali kar sami sebe. Simona Mandl, Europarkova center managerka, je ob tem povedala: "Veseli me, da smo bili danes priča kar dvema otvoritvama novih prodajaln. Na ta način nadaljujemo s svojim poslanstvom, torej ponujati najnovejše blagovne znamke in storitve, ki jih potrebujejo in po katerih povprašujejo obiskovalci našega nakupovalnega središča. Verjamem, da bo imel marsikdo od danes dalje še razlog ali dva več, da nas obišče."