O-STA

Prihajajo velikonočni prazniki: pripravite se v Europarku

Med velikonočnimi prazniki imamo čas, ki ga je lepo preživeti v družbi najbližjih. Za dobro in prijetno pripravo na praznične dni pa bodo poskrbeli v mariborskem nakupovalnem središču. Pripravljajo namreč Europarkov velikonočni sejem in igrive delavnice za najmlajše.

Europarkov velikonočni sejem

Da bodo priprave na barvanje pirhov, velikonočni zajtrk in obdaritev najmlajših čim bolj prijetne, v največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije pripravljajo Europarkov velikonočni sejem, ki bo potekal od četrtka, 18. aprila, do sobote, 20. aprila. Ponudniki domačih velikonočnih dobrot in velikonočne dekoracije bodo poskrbeli za nepozabno praznično doživetje. V nedeljo in ponedeljek, 21. in 22. aprila, pa bodo vrata nakupovalnega središča ostala zaprta, da bo praznični čas res lahko namenjen le najbližjim.

Zabavno dogajanje za najmlajše

V Europarku z veseljem poskrbijo tudi za zabavo najmlajših. Tako v soboto, 20. aprila, ob 11. uri v svojo družbo v 1. nadstropje ponovno vabi Veverica Mica. V svojem gledališču bo tokrat gostila zabavne delavnice z baloni, ki jih izvaja komunikativen in energičen velikonočni zajček Bobi. Ta bo najmlajšim na preprost način podajal navodila za izdelavo enostavnih in estetsko dovršenih izdelkov, ki jih bodo obiskovalci lahko odnesli domov. Zajček Bobi je sicer daleč naokoli znan kot spreten in hiter žongler s pirhi. Tokrat bo poskrbel tudi za sladko nagrado v velikonočni žonglerski loteriji. Njegov namig? Največ možnosti bodo imeli gledalci s "hitrimi očmi".